Flexitariërbox ervaring / review + 15 korting.

Als maaltijdbox vergelijker mogen wij regelmatig maaltijdboxen testen, dit doen wij vaak op eigen initiatief om een zo goed mogelijk oordeel te geven over de verschillende maaltijdboxen. Soms krijgen we ook vanuit de bezorgers zelf een aanbod om een box te testen, in dit geval mochten wij van Mathijs Maaltijdbox hun nieuwste aanwinst testen en delen wij onze Flexitariërbox ervaring graag met jou op deze pagina.

Flexitariërbox ervaring.

De Mathijs Flexitariërbox is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Mathijs Maaltijdbox, deze foodbox richt zich nog meer op gezonde voeding, een goede balans tussen verschillende ingrediënten, door minder vlees en vis te eten. We zijn als Nederlanders gek op vlees, maar wist je dat elke of bijna elke dag vlees helemaal niet zo gezond voor je is, daarom heeft Mathijs nu deze Flexitariërbox voor je bedacht waarmee er veel beter wordt gekeken naar ons voedingspatroon en zorgt deze box ook nog eens voor een betere voedselverdeling.

De maaltijdbox laat zien dat je door minder vlees & vis te eten en met een betere balans en gevarieerde gerechten je toch gezond en lekker kunt eten. Biologische en duurzame producten zijn helemaal hot en steeds meer mensen beginnen het belang van gezonde voeding en deze producten in te zien. niet alleen voor een gezond eetpatroon maar ook voor een betere wereld.

De Flexitariërbox van Mathijs heeft ons aangenaam verrast, nou noem ik mijzelf niet echt een flexitariër om verschillende redenen, de eerste is vooral omdat ik niet wist wat dit was 😉 en daarnaast nu ik dit wel weet, wil ik dit nog steeds niet zo noemen. Het is niet zo dat ik teveel vlees eet, als je het op dit soort begrippen zou moeten gooien dan ben ik zeker een Flexitariër. Maar ik hou gewoon niet van in hokjes denken. Hoe dan ook het initiatief is goed en sommige mensen hebben dergelijke ideeën nodig om gemotiveerd te worden, wat dat betreft is deze maaltijdbox een stap in de goede richting.

De recepten.

Zoals de box beaamt zat er inderdaad een vis gerecht, een vlees gerecht en twee vegetarische maaltijden in de box. De recepten waren net als bij onze Mathijs Familiebox ervaring eenvoudig te bereiden en makkelijk te volgen, wel vond ik eerlijk gezegd de recepten van deze box veel leuker en ook smaakvoller, wellicht omdat er in de familiebox rekening wordt gehouden met kinderen en daardoor minder kruiden, peper en zout wordt gebruikt. In de Flexitariërbox wordt er veel aandacht gegeven aan smaak en beleving, het lekkerste gerecht vond ik zelf de Peruaanse stoofschotel met Ei, en tevens ook erg kleurrijk. Desalniettemin waren alle recepten erg lekker en leuk, de biologische kipdijspiesjes waren ook erg smaakvol en mals.

Voor een indruk van de recepten en de bereiding hiervan kun je de slideshow / galerij van afbeeldingen onderaan deze pagina vinden.

Wanneer je gezonder en bewuster met je voeding wilt omgaan dan is een maaltijdbox al een goede keuze, misschien wel de beste, tenzij jezelf voedingscoach bent. Een maaltijdbox wordt bedacht met als doel, gezond en gemakkelijk koken met verse biologische streekproducten in uitgebalanceerde en gevarieerde recepten. De Flexitariërbox doet daar nog een extra schepje boven op en weet zonder saai te worden een aantal erg heerlijke aparte en gezonde maaltijden te zetten, die jij in een mum van tijd op tafel kunt toveren.

Uiteraard mogen wij als maaltijdenbox vergelijker jou een Mathijs Maaltijdbox korting van € 15,- geven wanneer je voor het eerst deze Flexitariërbox besteld of een van de andere Mathijs Maaltijdboxen. Om gebruik te maken van deze actie klik je hieronder op de knop.

Flexitarierbox met € 15,- korting  

Foto’s van mijn Flexitariërbox ervaring vind je hieronder.

 

Bewaren

Flexitariërbox ervaring / review + 15 korting. Foodbox Expert
Smaakvolle recepten
Eenvoudig te bereiden
Duurzaam
Gezond

Summary: De Flexitariërbox heeft ons verrast! We hebben erg genoten van het eenvoud van de te bereiden recepten die ook nog eens erg lekker en gezond waren.

9.5

Gezond en lekker eten uit een box!


Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.