Familiebox recepten, deze en volgende week.

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen over bepaalde maaltijdboxen, is welke recepten er deze week en volgende week in de maaltijdbox zitten, omdat we deze vraag ook vaak over De Familiebox krijgen hebben we er een pagina over aangemaakt. Als je wilt weten welke Familiebox recepten er deze week en volgende week in zitten dan kun je deze eenvoudig terug vinden op hun website.

Familiebox recepten.

Om erachter te komen welke recepten er in de toekomstige maaltijdbox zitten klik je op onderstaande knop, je wordt dan direct naar de website geleid, en daar scroll je iets naar onderen om de recepten voor de volgende week te kunnen inzien.

Bekijk de recepten  

Zelf gerechten kiezen.

De reden waarom veel mensen willen weten welke recepten ze kunnen verachten in de box heeft te maken met het feit dat veel mensen dit liever zelf zouden willen kiezen. Hoe leuk het concept van elke week nieuwe verrassende recepten ook is, zijn er veel mensen die niet elk product lekker vinden, of mensen met allergieën etc. Je kunt je voorstellen dat wanneer er ook maar een ingrediënt in een recept zit dat je niet lekker vind dat je dit recept gewoon niet wilt. Omdat veel mensen toch wel enige invloed willen hebben in welke maaltijden er in de box zitten, hebben Marley Spoon en HelloFresh deze optie vorig jaar toegevoegd aan hun pakketten, ze bieden klanten elke week een aantal nieuwe chef ontworpen gerechten aan waaruit ze zelf kunnen kiezen. Zo kun je veel meer combineren en kunnen meer mensen gebruik maken van een van deze maaltijd bezorgdiensten.

Ook bij de Familiebox kun je zelf elke week uit een aantal nieuwe gerechten kiezen. Dit doe je eenvoudig via je online account nadat je je eerste bestelling hebt geplaatst. Je kunt dan voordat deze bij je wordt bezorgd alles aanpassen en zelf de recepten kiezen.

Mocht je overgaan tot het bestellen van een box, pak dan ook nog de Familiebox kortingscode mee voor op je eerste bestelling. Onze uitgebreide review van de familiebox vind je hier.

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑