Ekomenu & Streekbox werken samen.

De voedingsindustrie is erg dynamisch en ontwikkeld zich razend snel. Dat merk je op dit moment vooral binnen de maaltijdbox markt. Zo hebben de maaltijdbox aanbieders Ekomenu & Streekbox hun krachten gebundeld om een nog beter product en dienstverlening te kunnen neerzetten. Deze samenwerking zorgt voor een aantal veranderingen binnen de bedrijven.

Naar Ekomenu  

Ekomenu & Streekbox.

De grootste verandering binnen deze samenwerking is dat Streekbox nu te bestellen is als het zogeheten “Streekbox bio menu” via de website van Ekomenu. De maaltijdbox zoals je dat gewend was van Streekbox is niet meer. Voorheen was het een op zich zelf staand bedrijf dat qua assortiment erg veel leek op dat van HelloFresh. Een compleet assortiment van fruitbox, gezinsbox, een vegetarische maaltijdbox was voorhanden. Als je nu naar de website van Streekbox gaat wordt je ook gewoon door gestuurd naar de website van Ekomenu waar je Streekbox als menu kunt bestellen.

Hiermee integreert Streekbox in de menu’s van het onlangs door Jack Stroeken opgerichte Ekomenu. Daarmee wordt Streekbox in een keer 100% biologisch en heeft de maaltijdbox aanbieder een erg compleet menu. Niet alleen zijn alle maaltijdboxen / menu’s 100% biologisch. Maar kun je er ook een gluten-lactosevrij menu bestellen. En heeft het in samenwerking met Jasper Alblas een koolhydraatarm menu.

Gespecialiseerde weekmenu’s.

Omdat we in Nederland steeds kritischer naar onze voeding gaan kijken. En daardoor veeleisender worden. Willen we vaker gezond en eerlijke voeding op ons bord. Ekomenu speelt hier op in en luisteren goed naar de Nederlandse consument. Door deze samenwerking kunnen de bedrijven zich nog beter inzetten om gespecialiseerde weekmenu’s te bezorgen. Op dit moment bestaat het aanbod uit de volgende menu’s

 • Variatie menu.
 • Famillie menu.
 • Streekbox bio menu.
 • Koolhydraatarm menu.
 • Gluten-lactosevrij menu.
 • Vegetarisch menu.

Omdat bij beide partijen gezonde eerlijke voeding en duurzaam ondernemen bovenaan staan. Kunnen ze elkaar vinden in een no waste aanpak. Zo kunnen ze beter inkopen bij de boer. Hiermee maatwerk recepten leveren. Zo duurzaam en vers mogelijk ondernemen en inkopen door zo min mogelijk voedsel kilometers te maken. Per maaltijd verpakte ingrediënten om verspilling en afval te voorkomen. Bezorging door middel van een koelbox, waardoor er minder uitstoot plaatsvind omdat er geen koeltransport wordt gebruikt. Door de samenwerking tussen Ekoplaza, Ekomenu & Streekbox, Wordt er volgens een nog beter en duurzamer logistiek proces gewerkt.

Dit zijn een paar van de voordelen van de samenwerking tussen deze bedrijven. Deze voordelen leveren op: Een betere goedkopere prijs voor verse kwaliteitsproducten. Gezonder eten in meer huishoudens brengen. Duurzamer ondernemen voor een beter milieu.

Gebruik onderstaande knop om direct naar Ekomenu te gaan en daar alle weekmenu’s te zien. Bestel met of zonder abonnement.

Naar Ekomenu  

Tags: , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.