Ekomenu komt met speciaal afslankmenu.

Volgens een recent onderzoek van onderzoeksbureau DirectResearch wil 31% van alle Nederlanders afslanken, maar stopt het grootste gedeelte van de mensen die een poging wagen alweer snel. Het probleem ligt in het feit dat veel mensen overstappen naar gezond eten moeilijk vinden. Speciaal voor deze groep mensen is er het Ekomenu afslankmenu.

Naar Ekomenu  

Gezond eten moeilijker dan het lijkt.

Hoe makkelijk het gezegd is, is het meestal niet gedaan. Vooral afslanken is een goed voorbeeld hiervan. Vooral rond de jaarwisseling en bij het begin van een nieuw jaar nemen veel Nederlanders zich weer voor om te gaan afvallen door meer te gaan bewegen / sporten en gezonder te eten. Ondanks dat er altijd wordt gefocust op meer beweging is vooral onze voeding de boosdoener van de hoeveelheid mensen met overgewicht.

Ekomenu afslankmenu

Voeding als basis.

Je voeding is de basis voor alles wat je doet. Wanneer je van plan bent om te gaan sporten om zo gewicht kwijt te raken. Zul je ook je voeding moeten aanpassen. Sporten is namelijk geen vrijbrief om je aan je huidige eetpatroon vast te houden. Een beter eet schema zorgt ook weer voor betere sportresultaten en een gezonder leven. Met een uitgebalanceerd dieet zul je evenwichtiger in balans zijn en je een stuk gezonder voelen.

Juist het veranderen van je eetpatroon en eetgewoonten is heel moeilijk. Veel Nederlanders eten al jaren hetzelfde. Daarnaast hebben we te maken met een generatie die in de eerste 20 jaar van hun leven zijn opgegroeid waarin on eerlijk voedsel nog niet aan het licht kwam. Dankzij het internet en de vrijheid die men heeft om te onderzoeken en te delen. Komen er veel misstanden aan het licht. Hierdoor worden we steeds bewuster van hoe ongezond we leven en hoe ongezond alle standaard supermarkt producten eigenlijk al jaren blijken te zijn. Het gebruik van de vele E-nummers, ongezonde toevoegingen, goedkopere manieren en middelen om tot de productie van een product te komen maken het er niet beter op.

Dit zorgt ervoor dat we wel gezonder willen eten, maar niet uit ons vaste patroon kunnen breken. Want waar moet je beginnen? Welke producten en recepten zijn nu gezond en hoe creëer je een uitgebalanceerd voedingspatroon. Dit zijn allemaal vragen waar de meeste mensen maar moeite mee hebben. Daarnaast zul je ook meer zelf moeten koken, en dat is nu net iets wat we niet meer gewend zijn en bijna niet meer past in onze huidige samenleving.

Een afslankmenu brengt verandering.

Omdat we het druk hebben en niet over voldoende tijd beschikken (vinden we zelf) en het niet meer gewend zijn om zelf aardappelen te schillen en verse producten te bereiden. Is met name de maaltijdbox zo succesvol. Hoewel HelloFresh als eerste in je gedachten opkomt bij het woord ‘maaltijdbox of ‘foodbox’ zijn er veel meer maaltijdboxen die zich juist op een kwalitatieve manier onderscheiden van de grote merknaam als HelloFresh.

Ekomenu is hier een goed voorbeeld van. Het bedrijf is tot nu toe de jongste aanbieder van deze kookboxen en onderscheidt zich door zich te richten op bepaalde doelgroepen binnen de maaltijdbox liefhebbers. Hoewel elke maaltijdbox voor een gezonder eetpatroon door voldoende variatie en uitgebalanceerde gerechten aan te bieden, zorgt. Kan het nog beter. Ekomenu doet dit door in de eerste plaats als enige maaltijdbox 100% biologisch te zijn. Het bedrijf werkt aan duurzaamheid en heeft menu’s voor mensen met specifieke behoeften zoals een menu’s voor vegetariers en veganisten. het koolhydraatarme menu voor mensen die minder koolhydraten willen eten. EN nog niet zo heel lang geleden heeft het bedrijf nog het unieke 9 maanden menu aan het anbod toegevoegd.

Het Ekomenu afslankmenu. Ekomenu

Daar komt nu nog een nieuw menu bij. Namelijk het Ekomenu afslankmenu. Deze nieuwe maaltijdbox van Ekomenu wordt in heel Nederland en België geleverd en op 1 februari geïntroduceerd op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Het nieuwe Ekomenu afslankmenu wordt onderdeel van het zogenoemde ‘Mijn Persoonlijk Menu’ Hiermee wil het bedrijf mensen helpen om hun eetgewoonten te veranderen. Je lekkerder en gezonder voelen door voeding zonder dat dit meer geld kost is de missie van Ekomenu. Juist door toepassingen zoals het internet hebben deze vormen van personalisering en het thuisbezorgen van verse producten een grote toegevoegde waarde hierin.

Naar Ekomenu  

Handige links in dit artikel:

Meer informatie over Ekomenu – https://www.maaltijdbox-vergelijken.nl/ekomenu

Wie aan maaltijdboxen denkt, denkt aan HelloFresh – https://www.maaltijdbox-vergelijken.nl/hellofresh

Meer informatie over de Nationale gezondheidsbeurs – https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl

Onderzoeksbureau DirectResearch – http://www.directresearch.nl

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!