Nieuws maaltijdbox bestellen
0

Een maaltijdbox bestellen, hoe werkt dat?

Een maaltijdbox bestellen, hoe werkt dat nu precies? Als je eerdere artikelen op onze pagina hebt gelezen dan weet je waarschijnlijk wel een beetje hoe nu precies het concept van de maaltijdbox in elkaar zit, maar we gaan nu wat specifieker in op een maaltijdbox bestellen.

Maaltijdbox bestellen.

Het is vrij simpel, we hebben allemaal weleens wat online besteld, of je het nou hebt over kleding of online eten bestellen je hebt er waarschijnlijk al een beetje ervaring mee denk bijvoorbeeld aan thuisbezorgd? Ook de maaltijdbox bestellen doe je door middel van online bestellen.

Online bestellen.

Wat je doet is je gaat naar de website van de maaltijdbox aanbieder waarvan jij een maaltijdbox bestellen wilt, je selecteert daar vervolgens welke maaltijdbox je wilt bestellen, je kiest het aantal personen en de hoeveelheid gerechten (voor hoeveel dagen eten je wilt bestellen) Vervolgens kies je ook nog een bezorg datum of dag bij sommige maaltijdbox aanbieders kun je zelfs een tijdsbestek op die dag aangeven wanneer je de box zou willen ontvangen. Het laatste wat overblijft om te doen is betalen, als je een kortingscode hebt dan kun je deze bij sommige aanbieders ook nog tijdens het afrekenen invoeren en voila een kind kan de was doen.

Het bestellen van maaltijdboxen is kinderlijk eenvoudig en erg laagdrempelig, wederom een aspect dat erg belangrijk is voor de populariteit van deze maaltijdboxen. Zodra jij een maaltijdbox hebt besteld dan wordt deze meestal gekoeld afgeleverd (Verschilt per aanbieder) en kun je aan de slag door middel van de recepten instructies de gerechten te bereiden.

Lidmaatschap.

Let wel op! Je gaat bij het bestellen van je eerste maaltijdbox een lidmaatschap aan met de maaltijdbox leverancier, dit is prima want het zijn allemaal flexibele abonnementen en kun je altijd pauzeren en opzeggen wanneer je wilt, echter moet je wel en dat verschilt ook weer een beetje per maaltijdbox aanbieder via je online account aangeven of je wel of niet de volgende maaltijdbox wilt ontvangen en indien je dus niet elke week automatisch een maaltijdbox wilt ontvangen zul je hem moeten pauzeren en of de bezorg datum aanpassen, erg flexibel dus en daarmee een aangename manier van bestellen.

Maaltijdbox bezorgen.

Zodra jij je eerste maaltijdbox online gaat bestellen dan kun je verschillend per maaltijdbox leverancier voor de dag en soms ook tijdstip van bezorging kiezen om precies te weten te komen welke leverancier hoe en waar bezorgd kun je het beste even op de pagina van de maaltijdbox aanbieders kijken. Jij kiest wanneer en waar de maaltijdbox bezorgd moet worden ook hierin zijn de maaltijdboxen erg flexibel je kan hem thuis laten bezorgen op het werk of wanneer je niet thuis bent dan word hij bij de buren aangeboden. De maaltijdboxen worden in veel gevallen en dan met name bij de grotere leveranciers altijd gekoeld bezorgd.

Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag is met de komst van de maaltijdbox een veel gestelde vraag, het is elke keer weer verrassend, inspirerend leerzaam en gezond. Wij van Maaltijdbox Vergelijken vinden de komst en met name de populariteit van de maaltijdbox echt een hele positieve ontwikkeling. Wij hebben onlangs dan ook een artikel gepubliceerd met daarin 10 redenen waarom ook jij een maaltijdbox moet proberen. Ik ben benieuwd of jij na het lezen van dat artikel ook over bent en een maaltijdbox gaat uitproberen.

Gezonde Recepten

De komst van de maaltijdbox geeft vooral een positieve draai een ons eet patroon we eten niet gezond en slank genoeg in Nederland, dat bewijst het percentage mensen met overgewicht elk jaar weer. De komst van de maaltijdbox brengt de komst van gezonde recepten met zich mee, hoe meer mensen we aan een maaltijdbox kunnen helpen hoe gezonder er in Nederland wordt gegeten een positieve ontwikkeling toch?

Bestel vandaag nog je eerste maaltijdbox met korting dat kun je doen bij:

HelloFresh met 50% korting ga hier heen voor de kortingscode en bestel de maaltijdbox.

HelloFresh met korting Bestellen   

Marley Spoon met € 25,- korting klik hier om een box direct met korting te bestellen via de Marley Spoon website.

Marley Spoon met € 25,- korting bestellen  

Mathijs Maaltijdbox Direct € 15,- korting bij het afrekenen van je eerste box via via deze link.

Mathijs Maaltijdbox met € 15,- korting Bestellen  

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!