De Delicatessen box – Bijzondere producten met een verhaal.

De Delicatessen box is een hele leuke variant van de maaltijdbox en weer net even anders, het concept wat betreft verse producten het abonnement en de thuisbezorging is precies hetzelfde, alhoewel bij een delicatessen box de frequentie van de levering wat lager ligt, meestal 1 keer in de maand omdat we hier met delicatessen te maken hebben, en die eet je nou eenmaal niet zo snel. Bij een delicatessen box gaat het ook niet zo zeer om het gemak van de maaltijden, maar meer de bijzondere producten die je normaal gesproken niet snel koopt of tegenkomt. Het gaat om bijzondere producten met hun verhaal, waar komt een bepaalde delicatesse vandaan en waarom is het eigenlijk een delicatesse?

Wat is een Delicatessen box?

Het is al een beetje hierboven uitgelegd maar een delicatessen box bevat aparte producten ook wel delicatessen genoemd, producten uit een bepaalde streek of land met een bijzonder verhaal, over het algemeen zijn delicatessen gewoon lekker hapjes, denk aan een kaas plankje met een goed glas wijn, of een kaas en dadels, vandaag de dag wordt de term delicatesse veel gebruikt voor de iets apartere producten, veel van deze producten vind je dan ook niet zomaar in de supermarkt.

Welke Delicatessen boxen zijn er?

Net als de vele soorten maaltijdboxen, heb je ook heel veel verschillende delicatessen boxen, het idee is overal een beetje hetzelfde, een box vol met bijzondere producten en lekkere hapjes, als je je graag laat verassen wat je wat mij betreft wel het beste kunt doen wanneer je delicatessen wilt proberen, want als je zelf moet kiezen dan wordt het lastig aangezien veel van deze producten je toch qua smaak niet zo veel zeggen. In het geval en onder het motto van laat jezelf verassen is de Delicatessen box van FoodWeLove een leuke box, je kan namelijk een maandelijks abonnement op deze box nemen waarmee je elke maand weer wordt verrast met een nieuw thema.

Andere boxen die je kunt bestellen zijn boxen van Niven en Fooddelicious en Asian Food Lovers echter heeft de FoodWeLove box onze voorkeur omdat deze elke je elke maand opnieuw weet te verassen met een nieuwe thema en nieuwe producten, daarnaast kun je de foodbox cadeau doen.

Verschil met een maaltijdbox?

Bij een maaltijdbox gaat het om het gemak en vooral het gezond eten wat voorop staat, maaltijdboxen maken het dagelijks koken van de avond maaltijden makkelijker, de gerechten worden voor je bedacht en de producten in exacte porties bij je thuis bezorgd met een duidelijk overzicht van de instructies, daarnaast zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit. Door de verse producten en de gerechten die in de meeste gevallen door food-experts worden bedacht eet je erg gezond en gevarieerd maar toch lekker.

Bij een delicatesse box gaat het vooral om de bijzondere producten en de verassing, niet zo zeer om het gemak van koken, want in veel boxen zitten geen gerechten maar gewoon een aantal lekkere hapjes, net als in een kerstpakket. De nadruk wordt hier wel gelegd op leuke en hele lekkere hapjes met hun eigen verhaal, waar komen de producten vandaan, hoe worden ze gemaakt etc.

Delicatessen box bestellen.

Het bestellen van een delicatessen box gaat heel makkelijk, dat doe je online en kun je kiezen voor een eenmalige proef box, je kunt een box cadeau doen of een abonnement kiezen, wanneer je voor de Foodbox van “FoodWeLove” of “Asian Food Lovers” gaat dan kun je ook in hun webshop kijken voor alle andere aparte boxen die ze hebben, of bepaalde producten los kopen. Zodra je de box hebt besteld en betaald wordt hij bij je thuisbezorgd op het aangegeven tijdstip.

Bekijk de FoodWeLove box.   

Direct naar Asian Food Lovers   

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!