De Vegetarische Maaltijdbox

De maaltijdboxen zijn er vandaag in vele vormen en maten, er zijn het laatste jaar ontzettend veel nieuwe maaltijdboxen op de markt gekomen en daarom kun je ook bijna door het grote aanbod het bos niet meer zien zoals ze spreekwoordelijk zeggen, dit is ook de voornaamste reden waarom ik Maaltijdboxen vergelijken begonnen ben, om de consument te helpen en alle informatie over alle belangrijke maaltijdboxen op een pagina te weergeven zodat je ten eerste niet heen en weer hoeft te surfen van pagina naar andere maaltijdbox aanbieder om de verschillen te vinden. Ook help ik je graag bij het maken van een keuze en kun je voor een vraag of misschien wel een suggestie gebruik maken van het contact formulier.

In dit artikel wil ik graag de mensen helpen die opzoek zijn naar een vegetarische maaltijdbox, ondanks dat de maaltijdboxen in vele soorten aanwezig zijn lijkt het soms heel lastig om nou een specifieke maaltijdbox te vinden zoals een kindvriendelijke maaltijdbox, een maaltijdbox voor 1 persoon of in dit geval een vegetarische maaltijdbox.

De vegetarische maaltijdboxen zijn er zeker wel alleen soms moet je goed zoeken, bij de grotere spelers zoals HelloFresh vind je hem heel eenvoudig maar er zijn er meer en daarom heb ik hieronder een klein lijstje voor je neergezet waar je vegetarische maaltijdboxen kunt bestellen, om het zoeken wat makkelijker te maken en zo in een oogopslag te zien welke boxen vegetarisch zijn.

Vegetarische Maaltijdbox van Marley Spoon.

Marley Spoon heeft in principe 2 verschillende maaltijdboxen, de Classic Box en de Custom Box, het concept bij Marley Spoon werkt als volgt, bij het bestellen van jouw maaltijdbox kan je elke week tussen 7 nieuwe gerechten kiezen je kiest daar dan 3 gerechten uit die vervolgens naar je opgestuurd wordt, omdat Marley Spoon dit concept hanteert is het dus ook mogelijk om een vegetarische maaltijdbox samen te stellen, tussen de 7 gerechten zitten elke week ook 3 vegetarische gerechten die je kan kiezen, kies deze ne je hebt een 100% vegetarische maaltijdbox van Marley Spoon.

Ik mag jou van Marley Spoon ook nog eens € 25,- korting geven als je via deze knop hieronder besteld.

Marley Spoon met € 25,- korting bestellen

HelloFresh Veggiebox.

Een van de grotere spelers met een erg compleet assortiment aan maaltijdboxen is marktleider HelloFresh, Dit was de eerste maaltijdbox leverancier die ook een vegetarische maaltijdbox aan zijn klanten kon bieden.

Ook van HelloFresh mogen wij jouw een korting geven van € 20,- als je via ons een vegetarische maaltijdbox besteld. Hier op deze pagina vind je de HelloFresh kortingscode van € 20,-

Klik hier om een HelloFresh Veggiebox te bestellen   

Beebox Box Leefstijl Bio Vegetarisch.

De al zo groene maaltijdboxen bezorger Beebox heeft ook een aparte box voor liefhebbers van vegetarische maaltijden, met deze bio vegetarische maaltijdbox zijn ze de eerste en enige vegetarisch maaltijdbox met biologische producten in Nederland. 3 goed uitgebalanceerde gerechten voor 2 of 4 personen met vlees en vis vervangers waar geen kunstmatige toevoegingsmiddelen in zitten.

Box Leefstijl Bio vegetarisch Bestellen  

Ekomenu vegetarisch

Net als HelloFresh heeft ook Ekomenu een vegetarische maaltijdbox.

Naar Ekomenu  

De Krat Gemakskrat Vega.

De Gemakskrat Vega is een vegetarische maaltijdbox of in dit geval een maaltijdkrat waarin 3 vegetarische gerechten zitten, je vind meer informatie over deze vegetarische maaltijdbox hier.

Dit was het lijstje voor nu, zodra er meer vegetarische maaltijdboxen bij ons bekend zijn zullen wij die meenemen in dit overzicht om het aanbod nog completer en overzichtelijker te maken, mocht er een ontbreken die wij over het hoofd hebben gezien aarzel dan niet om ons daarvan op de hoogte te stellen.

Naar De Krat  

Vegetarische gerechten.

Er zijn vele recepten websites die extra aandacht geven aan vegetarische gerechten en vegetarisch koken, de vraag hiernaar is ook erg groot en groeit elk jaar meer. Nu de maaltijdbox zo,n enorm in populariteit is gegroeid wat wij ook vrij logisch vinden en een positieve ontwikkeling vinden, vinden wij dat er ook voldoende aandacht moet zijn binnen deze branche aan de vegetarische gerechten, gelukkig is dat ook zo, en groeit het aanbod vegetarische maaltijdboxen ook nog steeds. Ik hoop dat ik je met dit lijstje een beetje opweg heb kunnen helpen om jouw vegetarische maaltijdbox te vinden. Ik ben benieuwd naar je ervaring met je maaltijdbox, ook dat kun je naar ons mailen.

Veel plezier en eetsmakelijk!

Tags: , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!