It’s burger time! – De lekkerste burger recepten.

De Burger, we vinden het maar normaal dat hij er is en denken er verder ook niet over na. Maar wist je dat de burger een zeer rijke geschiedenis heeft en vele burger recepten kent. Waar die precies vandaan komt weet eigenlijk niemand. En nee ik heb het hier niet over jouw of mij maar de zoals wij hem in Nederland het beste kennen, de ‘hamburger’

Hamburgers.

Ondanks dat we z,n aanwezigheid als normaal zien en er niet meer van opkijken dat hij er is is de burger echt een fenomeen. Een gerecht dat in vele wereldkeukens niet is weg te denken. De variaties zijn uiteenlopend en er is waarschijnlijk geen ander gerecht dat zoveel variaties heeft als de burger.

Als jij net als ons stapelgek bent van burgers of een hamburger op z,n tijd wel kan waarderen. Dan is er goed nieuws! Een van de beste maaltijdbox diensten Marley Spoon heeft namelijk met regelmaat burgers tussen hun recepten staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Cajunburger met Koolsla en geroosterde pompoen? Alleen de naam klinkt al om van te smullen, vind je ook niet?

Burger recepten.

Wanneer je nu een maaltijdbox van Marley Spoon besteld. Dan kun je in de aankomende weken enkele heerlijke burger recepten tegenkomen die je kunt kiezen als gerecht. Ik zet ze hieronder even voor je op een rijtje.

In de week van:

  • 27-2 Cajun burger met koolsla en geroosterde pompoen.
  • 20-3 Kipburgers met Dragon mayonaise en wortelsalade.
  • 20-3 Amerikaanse kipburgers met mayo en wortelslaw.

Deze burgers kun je selecteren in een 2 persoons-box of een familie box in de week waar je de box voor laat bezorgen. Naast deze overheerlijke burger recepten vind je natuurlijk nog meer zeer kruidige, internationale wereldgerechten in het aanbod van Marley Spoon.

Wanneer je via onderstaande knop verder klikt, kun je automatisch gebruik maken van € 40,- korting op je bestelling.

Naar Marley Spoon  

Tags: , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑