De Krat recepten, deze en volgende week? Maaltijdbox Vergelijken

De Krat recepten.

Het team van De Krat bedenkt elke week weer nieuwe recepten voor de maaltijdbox / krat. Dit doen ze met veel passie en liefde, de focus is dan ook ook pure en bijzondere gerechten bij mensen thuis te brengen met eerlijke en verse ingrediënten. De recepten zijn net als elke andere maaltijdbox elke week weer anders en verrassend en krijgen wij vaak de vraag van bezoekers of wij weten welke De Krat recepten er deze week of volgende week in de maaltijdkratten zitten.

De Krat recepten.

Welke De Krat recepten zitten er deze week en volgende week in de maaltijdkratten? Dit is een veel gestelde vraag en om daar duidelijk antwoord op te kunnen geven hebben we dit artikel hieraan gewijd, omdat de recepten elke week weer anders zijn en wij onmogelijk dit allemaal kunnen bijhouden vind je deze gerechten niet hier op de pagina, wat je wel vind is een duidelijke link naar de website van De Krat waar je direct De Krat recepten kunt vinden voor deze en volgende week.

Gebruik onderstaande knop om direct de recepten van deze en volgende week te bekijken.

Naar De Krat recepten   

Wanneer je op de recepten pagina bent beland, kun je eenvoudig alle recepten inzien, je vind er alle informatie over de ingrediënten, en waar ze vandaan komen, van welke boeren en producenten ze komen. Aan de bovenkant van de pagina kunt je selecteren om welke maaltijdkrat het gaat, je kunt kiezen uit De Gemakskrat, Gemakskrat Vega en De Weekendkrat extra.

Aan de rechterkant van de pagina vind je vervolgens de aankondiging van De Krat recepten van volgende week, je kunt erop klikken om alvast de recepten te lezen, alle recepten zijn tevens te downloaden als pdf formaat waarmee je ze makkelijk vanaf een telefoon, tablet of computer kunt volgen en bespaard je weer op papier.

Ervaring.

We hebben onlangs ook een leuke review geschreven waarin we deze maaltijdbox uitgebreid hebben getest en van ons een 9,5 heeft gekregen. Je kunt de review hier lezen.

Tags: , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑