De groentekalender van HelloFresh.

Het is zomer en ondanks dat het dan voor veel bedrijven ook komkommertijd is, heeft HelloFresh een leuke groentekalender voor je gemaakt. Op deze groentekalender van HelloFresh kun je zien welke groenten je in de aankomende maaltijdboxen kunt verwachten.

Naar HelloFresh.nl   

Groentekalender van HelloFresh.

De bekendste en grootste maaltijdbox bezorger laat zich graag inspireren door het seizoen, het eten van seizoensproducten is erg leuk, leerzaam en gezond. Zo kun je bijna niet verser eten dan de groenten die direct van het land afkomen en in de box bij jou worden thuisbezorgd. Daarnaast kun je alleen met onze eigen seizoensgroenten al eindeloos combineren. Bekijk de groentekalender van HelloFresh om te weten welke ingrediënten je de aankomende tijd kunt tegenkomen in de HelloFresh recepten. Je kunt hem ook uitprinten en ergens in de keuken, bijvoorbeeld op je koelkast hangen.

groentenkalender van HelloFresh

Seizoensgroenten.

Zoals je waarschijnlijk al weet als actief maaltijdbox gebruiker, worden er veel seizoensgroenten gebruikt in de maaltijdboxen, zo ook in de boxen van HelloFresh, het voordeel van deze groenten uit het seizoen is dat ze uit eigen regio komen, ze komen dus bij Nederlandse boeren en telers vandaan, waardoor ze zo vers mogelijk in de boxen worden gedaan en bij jou worden thuisbezorgd. Daarnaast krijgt de teler meer geld voor z,n groenten en eet je erg vers en gezond.

Door het eten van groenten uit het seizoen leer je veel over onze eigen Nederlandse groenten, elk seizoen heeft weer andere groenten en kun je ook zien dat ons eigen land erg rijk is aan voeding en dat we wat voeding betreft erg onafhankelijk zijn als land.

HelloFresh actie.

Voor nieuwe klanten hebben we een tijdelijke leuke actie, naast de standaard HelloFresh korting van 2 x € 10,- krijg je nu tot 21 Augustus 2 gratis theedoeken bij je maaltijdbox bestelling.
Om gebruik te maken van deze aanbieding en om 10,- korting te krijgen gebruik je onderstaande knop. Je wordt doorverwezen en de korting wordt direct geactiveerd.

Naar HelloFresh.nl   

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.