De Beste Maaltijdboxen van Nederland.

We hebben inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan met maaltijdboxen en er een heleboel mogen ervaren en met deze kennis zijn wij onder andere deze website gestart.
Omdat er vandaag de dag veel verschillende boxen zijn wordt het steeds onduidelijker wat de verschillen precies zijn, en wat de unieke kenmerken per box zijn, op deze website kun je via het menu naar de boxen surfen en van elke populaire box de belangrijkste kenmerken vinden de prijs en de algemene informatie. naast deze algemene informatie proberen we ook zoveel mogelijk boxen te testen en zelf te ervaren om zo een nog beter beeld en informatie te kunnen geven van elke foodbox. Deze ervaringen kun je ook via het menu hierboven vinden bij ervaringen.

Hieronder volgt een klein overzicht van de beste maaltijdboxen in Nederland, dit lijstje kan natuurlijk veranderen, wij zullen ten alle tijden boxen blijven testen en daarmee ook de service en kwaliteit van de verschillende aanbieders blijven controleren, ook komen er regelmatig nieuwe aanbieders en boxen bij en kan het zijn dat deze lijst soms veranderd.

Deze maaltijdbox aanbieders zijn op dit moment volgens ons de beste van Nederland, en doen het erg goed op het gebied van service, kwaliteit en prijs verhouding.

Marley Spoon.

Bij Marley Spoon kun je elke week opnieuw kiezen uit 7 verschillende gerechten bedacht door chef-koks, een standaard box voor 2 personen en 3 gerechten kost € 39,90
Tijdelijk kan je nu Marley Spoon met € 40,- korting bestellen via deze link. Dan wordt de korting direct van het totaal bedrag afgehaald.

Mathijs Maaltijdbox.

Mathijs Vrieze is de eerste bekende Nederlandse TV kok met z,n eigen maaltijdenbox, passie, verse en pure producten staan hierin centraal. Naast HelloFresh, Marley Spoon is Mathijs ook een van de grootste aanbieders van foodboxen in Nederland. Een standaard box begint bij Mathijs vanaf € 39,-

Om Mathijs Maaltijdbox met € 15,- korting te bestellen kijk je hier voor de kortingscode.

HelloFresh.

HelloFresh is de marktleider in deze maaltijden box markt, sinds kort zijn ze ook naar de beurs gegaan wat alleen al aangeeft hoe hard ze groeien. HelloFresh opereert wereldwijd en heeft voor een groot deel gezorgd dat de foodboxen in Nederland zo,n enorme populariteit boost hebben gekregen.Een maaltijdbox begint dan ook bij € 34,- en ook HelloFresh kan je met korting bestellen, maak gebruik van deze actie waarbij je 50% korting krijgt op je eerste bestelling. Klik hier om HelloFresh met korting bestellen.

Beebox.

Beebox is ook een van de betere aanbieders van maaltijdboxen en onderscheiden zich van de rest door de enige te zijn met een EKO Keur en Skal gecertificeerde biologische maaltijdbox.
Naast biologische producten zet Beebox zich in voor duurzaam ondernemen vandaar ook het EKO keurmerk. Helaas hebben wij momenteel geen kortingscode voor de Beebox. De Box Extra is al vanaf € 34,- te bestellen.

Allerhande Box.

Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland die de maaltijdboxen markt is ingedoken met hun eigen Allerhande Box, een box met producten van de A-kwaliteit zoals je dat van Albert Heijn gewend bent. Om deze box vanaf € 37,50 te bestellen klik hier.

Ekomenu

Ekomenu onderscheidt zich door het gebruiken van erg verse biologische producten van lokale boeren en producenten. Elke product dat Ekomenu gebruikt is afkomstig van eigen bodem en zie je daarom veel wisselende seizoens-producten. Klik hier voor meer informatie over Ekomenu

Dit zijn op basis van onze eigen ervaring de beste maaltijdboxen van Nederland, als jij ook een ervaring hebt die je graag met ons wilt delen dan kan dat via onderstaand reactieveld of mail het ons en wie weet staat ook jou ervaring binnenkort op de website. Lees onze ervaringen of stel een vraag via het contact formulier of zelfs via de livechat als we aanwezig zijn en we helpen je verder, hou deze website goed in de gaten voor nieuwe kortingcodes en andere foodboxen.

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!