De AH Box Bestellen.

De Allerhande Box oftewel door veel mensen de AH Box genoemd is een van de laatste ontwikkelingen in de foodboxen markt, De AH Box is dan ook een van de populairdere boxen in deze markt en dit is natuurlijk niet zonder reden, Albert Hein is een naam met een goede en betrouwbare reputatie waardoor je sneller geneigd bent om iets van AH te kopen, je weet dat AH voor kwaliteit en goede service staat dus dat moet dan wel betekenen dat zo,n AH Box goed is. Hiernaast heeft de Allerhande Box nog een aantal voordelen.

AH Box Voordelen.ah box bestellen

Een van de grote voordelen van de AH Box is dat je deze altijd eenmalig kunt bestellen, zoals ze bij andere maaltijdbox bezorgers een eenmalige proefbox aanbieden die je dan een keer kunt proberen zonder meteen een abonnement aan te moeten gaan is dit bij Albert Heijn heel anders, Met de AH Box presteert Allerhande het om voor een goede prijs een maaltijdbox op de markt te zetten die kan concurreren met andere boxen maar wel zonder een abonnement of een andere vorm van verplichting.

Zonder Abonnement.

Bij maaltijdboxen spreken we meestal van een flexibele abonnement, dit is een abonnement die je altijd kunt opzeggen of pauzeren meestal zonder verplichtingen maar bij sommige box bezorgers ben je wel verplicht om bijvoorbeeld een 2e box af te nemen voordat je kunt opzeggen. Zo,n flexibel abonnement stelt je in staat om een week over te slaan of een tijdje te pauzeren omdat we niet allemaal altijd elke week een box willen of kunnen ontvangen. Op onze website zien we veel mensen die graag eens een andere box willen proberen en gelukkig kan dit ook makkelijk door dit zogenoemde flexibele abonnement.

Bij Albert Heijn hebben ze het met de AH box gewoon helemaal zonder abonnement gedaan, elke box die je besteld is dus eigenlijk een proefbox of eenmalige box.

Allerhande Boodschappen.

Een ander groot voordeel is dat je via de allerhande website waar je de AH box besteld ook makkelijk andere producten kunt mee bestellen zonder dat je meer moet betalen voor de bezorging want de AH box wordt namelijk gratis bezorgd. Heb je dus toch nog wat extra boodschapjes nodig maar wil je niet naar de supermarkt voor deze extra’s dan kun je die heel eenvoudig met de AH box bestellen.

De Allerhande Box.

De Allerhande Box is er in 2 variaties te vinden, je kunt hem bestellen voor 2 personen of voor 4 personen, er zitten altijd producten voor 3 gerechten in, compleet met instructies.
Je dient de AH box altijd minimaal 4 dagen van te voren te bestellen dit is om de versheid van de producten te garanderen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de maaltijdbox van Albert Heijn en Allerhande? Klik dan voor meer informatie over deze maaltijdbox en om te bestellen op onderstaande knop.

Meer informatie AH Box   

Eigenschappen van de AH Box.

  • Gratis bezorgd.
  • Eenvoudig extra boodschappen mee bestellen.
  • 3 gerechten voor 2 of 4 personen.
  • Geen abonnement.

Veel plezier met de Allerhande Box van Albert Heijn en alvast eet smakelijk.
P.S. Ik zou het ook erg leuk vinden als je hier een kleine review schrijft over jouw ervaring met de een foodbox of over  deze website.

 

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑