Chef Ali nu in heel Nederland + Gratis kookboek Mounir Toub

Chef Ali nu in heel Nederland! Met Gratis Kookboek van Mounir Toub.

Het nog niet zo lang geleden opgestarte Chef Ali, dat met hun start-up maaltijdboxen in en rondom Amsterdam bezorgd, heeft inmiddels zoveel succes dat Chef Ali nu in heel Nederland bezorgd! Dit is goed nieuws voor iedereen die van een wereldse maaltijdbox houd waarin cultuur en gerechten van over de hele wereld centraal staan, daarnaast is het de enige maaltijdbox die gebruikt maakt van Halal vlees waarmee een hele nieuwe doelgroep in Nederland wordt aangesproken. Chef Ali is duidelijk een foodbox voor iedereen, onder de leiding van Chef Mounir Toub, die vooral bekend is van zijn kookprogramma bij 24Kitchen is dit een box met pure gerechten en eerlijke ingrediënten.

Chef Ali nu in heel Nederland.

Toen het bedrijf enige tijd geleden begon, bezorgde het nog maaltijdboxen op een bakfiets in groot Amsterdam, inmiddels gaat het erg goed met Chef Ali en kun je nu in heel Nederland de box bestellen, het succes staat niet voor niets, de box spreekt een niche aan in deze niche markt, waarin het goed heeft gekeken naar wat er nog ontbreekt aan belangrijke elementen in de boxen van andere bedrijven die al enige tijd actief zijn. Daar zag je dat er nog geen box bestond dat gebruik maakte van Halal Vlees, en dat recepten uit verschillende culturen ook nog een gemiste kans was, ondanks dat Zoyummy dit ook al met minder succes heeft geprobeerd. Chef Ali heeft dit weten te combineren en met een top chef-kok die de recepten bedenkt en test is het een instant succes!

Gratis kookboek van Mounir Toub.

Mounir Toub is inmiddels een bekende TV kok geworden door z,n kookprogramma bij 24Kitchen en nu ook verantwoordelijk voor de recepten in de maaltijdbox van Chef Ali, daarnaast heeft de Chef-kok onlangs zijn kookboek “Mijn Arabische Keuken” uitgebracht. Wanneer je nu een maand de Chef Ali maaltijdbox probeert dan krijg je er het Kookboek van Mounir Toub “Mijn Arabische Keuken” gratis erbij.

Direct bestellen   

Tags: , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.