Chef Ali – Eindelijk een box voor iedereen.

In mijn dagelijks speurtocht naar nieuws over maaltijdboxen, ben ik weer een nieuwe maaltijdbox voor je tegengekomen, de Chef Ali maaltijdbox, begonnen in Amsterdam en nu ook landelijk bezorgd, is het de eerste en enige maaltijdbox die Halal vlees gebruikt. Dit is veel gevraagd en nu is er dan eindelijk ook een Halal Box voor de liefhebbers. Daarnaast heeft deze box van Chef Ali nog een aantal andere leuke kenmerken die ik in dit artikel aan je ga uitleggen.

Ga direct naar Chef Ali   

De Chef Ali Maaltijdbox.

Deze box wordt inmiddels in heel Nederland bezorgd, in de box worden duurzame en eerlijk ingrediënten gebruikt. Je vind in de Chef Ali maaltijdbox erg verse seizoens-groente en fruit van lokale groente boeren. De vis is ook duurzaam gevangen en komt net als bij de maaltijdbox van Marley Spoon ook bij vishandel Jan Van As vandaan.

Het vlees dat in de Chef Ali maaltijdbox wordt gebruikt is 100% Halal en wordt verzorgd door de Amsterdamse kwaliteitsslagerij “Kaddour” Dit vlees is van zeer goede kwaliteit, erg vers en gezond omdat er geen geur, kleur en of smaakstoffen worden gebruikt.

Mounir Toub.

Mounir ToubEen ander leuke kenmerk van deze box is dat de gerechten door de bekende TV Kok Mounir Toub bedacht en samengesteld worden,. Je kent Mounir vooral als Chef-kok van zijn programma Grenzeloos koken op 24 Kitchen, Mounir Toub is echter niet alleen maar een bekende TV Kok die Arabisch koken met de paplepel heeft ingegoten gekregen, hij is een kok die met echte liefde en passie voor het eten en koken leeft, zo heeft hij samengewerkt met meesterkoks “Margot Reuten” en “Eugene Swaelen”. Naast het koken op tv en voor de Maaltijdbox van Chef Ali, geeft hij ook les als docent aan de horeca opleiding SUMMA in Eindhoven.

 

Halal Maaltijdbox & Wereldse recepten.

Wij krijgen veel vragen van bezoekers op onze website of er ook een Halal maaltijdbox bestaat, tot nu toe moesten wij onze bezoekers daar mee teleurstellen, maar vanaf vandaag hoeft dat niet meer want de Chef Ali maaltijdbox is 100% Halal. Met het halal vlees en de verse groenten creëert Mounir Toub elke week weer de lekkerste Mediterraanse recepten. Wat ons betreft komt deze box precies op het goede moment. Deze foodbox is een nieuwe concurrent in dit markt segment voor alle aanbieders maar is het vooral een directe tegenstander van de wereldse gerechten van Zoyummy.

Wat kost Chef Ali?

De Chef Ali maaltijdbox komt in een soort, er is op dit moment nog geen informatie beschikbaar over een eventueel vegetarische box of andere varianten van de box. In de box zitten producten voor 3 recepten en kun je hem bestellen voor 1 tot 5 personen.

Prijzen van Chef Ali.

 • Voor 1 persoon – 3 gerechten = € 29,-
 • Voor 2 personen – 3 gerechten = € 39,-
 • Voor 3 personen – 3 gerechten = € 49,-
 • Voor 4 personen – 3 gerechten = € 59,-
 • Voor 5 personen – 3 gerechten = € 69,-

Kenmerken van de Chef Ali maaltijdbox.

 • In heel Nederland bezorgd
 • Gratis gekoeld bezorgd
 • 100% Halal vlees.
 • Vers seizoens-groente & fruit.
 • Producten van lokale boeren.

Naar Chef Ali   

Tags: , ,2 Responses to Chef Ali – Eindelijk een box voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.