De Carrefour Simply you box.

Vorig jaar heeft de Belgische supermarkt keten Carrefour een test gedaan onder hun personeel met een nieuwe maaltijdbox. Deze test was zeer geslaagd en stelde het bedrijf om de puntjes op de ‘i’ te zetten voor de officiële lancering van de Simply you box. Vanaf nu is het zover en kan iedereen die in België woont de Simply you maaltijdbox van Carrefour bestellen.

Hoe werkt de Simply you box?

Hoewel het idee exact hetzelfde is al van alle andere maaltijdboxen die we kennen. Neem als voorbeeld de boxen van Marley Spoon en of HelloFresh en De Allerhande foodbox. Het echte grote verschil zit hem in de de bezorging. Carrefour bezorgd de Simply you box namelijk niet bij je thuis. Wanneer je deze box besteld, kun je uit een zogeheten Carrefour drive afhaalpunt kiezen. Waar je zelf de foodbox kunt afhalen. Wel krijg je de optie net zoals de Nederlandse maaltijdbox van Albert Heijn om nog extra boodschappen erbij te bestellen.

Wat zit erin?

Natuurlijk vind je in deze foodbox, een x aantal ingrediënten van Belgische afkomst van duurzame en hoge kwaliteit. Voornamelijk dus Belgische seizoensproducten, deze worden samen met de recepten instructies in een mooie doos verpakt. In de Simply you maaltijdbox zitten elke week 3 nieuwe gerechten die je zelf kunt kiezen tijden het bestellen. Op de website van Simply you, vind je dan ook elke week 9 nieuwe gerechten.

De recepten zijn erg uitgebreid weergeven op hun website. Zo vind je er alle ingrediënten, de allergenen en voedingswaarde-informatie. de bereidingsinstructies als een kookvideo van het betreffende recept. Dit maakt het koken erg makkelijk en voor iedereen mogelijk.

Geen abonnement.

De Simply you box, hanteert geen abonnement. En heb je dus geen verplichtingen. Je kunt de box bestellen wanneer jij dat wilt. at dit betreft lijkt de maaltijdbox van Carrefour het meeste op onze Allerhande box. Voor de 2 personen variant betaal je € 40,- en voor de 4 personen variant € 60,-. Beide met 3 gerechten.

Voordelen van de Simply you box.

Je kunt de box eenmalig bestellen zonder abonnement en zonder dat je an een wekelijkse verplichte afname zit. De  box komt in twee soorten, een 2 persoon box en een 4 persoon box. Er wordt rekening gehouden met vegetarische recepten en kindvriendelijke recepten. Verder vind je er vlees, vis en gevogelte in. Een mooi gegeven is dat je de box zelf kunt afhalen wanneer het jou uitkomt. En je extra boodschappen kun mee bestellen. Ze heb je in een keer alle boodschappen in huis, die je eenvoudig via de Carrefour website besteld.

Meer informatie over de Simply you box vind je hier.

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.