Boxbites Review

Het landschap van de maaltijdboxen is erg breed je hebt ze in vele soorten en maten, ondanks dat we de echte maaltijdbox kennen van de warme maaltijd die je met gezonde producten snel op tafel kunt zetten zijn er ook een hoop variaties op de box die je elke week thuisbezorgd krijgt. Je hebt namelijk ook nog de zogenaamde delicatesse boxen die met iets luxere producten het zelfde principe volgen en dan heb je nog de snackboxen en over deze laatste gaan we het hebben.

Een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten is natuurlijk erg leuk en efficiënt, maar wat doen we met de tussendoortjes, als je in de avond gezond eet zou je dat toch eigenlijk de hele dag moeten doen? Goed nieuws! Dat kan! er zijn namelijk speciale boxen op de markt die hier op inspelen, deze gezonde tussendoortjes verpakt in een box die je wekelijks of maandelijks kunt laten bezorgen werken een beetje zoals het zelfde principe als de traditionele foodbox.

Net als bij de foodboxen wordt er in dit segment van deze markt goed geconcurreerd, er zijn meerdere aanbieders van deze snackboxen met gezonde tussendoortjes, wij hebben het grote genoegen gehad om een van deze snackboxen te ervaren, dat is weer eens wat anders dan al die maaltijdboxen die we tot nu toe hebben gezien. Ik ga in dit artikel uitgebreid mijn Boxbites ervaring met jou delen.

Wat is Boxbites?

boxbites

Boxbites is een gezonde snackbox gevuld met 18 verschillende gezonde tussendoortjes, gedroogd fruit, chocolade, nootjes en voedingsrepen. Voor deze box kun je een abonnement aangaan waarin je de keuze hebt om Boxbites elke week, elke twee weken of elke vier weken te laten bezorgen, naast het abonnement is er ook een proefbox beschikbaar mocht je eerst even willen weten wat het precies is voordat je een abonnement afsluit.

 

Vegetarisch, glutenvrij en 100% Natuurlijk.

Alle tussendoortjes die je kunt vinden in de snackbox van Boxbites zijn 100% natuurlijk, vegetarisch en glutenvrij. Bij Boxbites wordt erg gelet op suikers zo zijn de suikers die in deze snacks zitten natuurlijk en dus niet toegevoegd zoals dat vaak bij andere producten gebeurd met on-geraffineerde suikers die heel slecht voor je zijn, bij Boxbites wordt er op de gezondheid gelet, anders zouden het geen gezonde tussendoortjes zijn toch?

Boxbites Bestellen.

Het bestellen van Boxbites is heel simpel, via de boxbites website kun je heel eenvoudig je abonnement uitkiezen vervolgens klik je op het gewenste abonnement en wordt je naar de winkelwagen geleid waar je de nodige aanpassing kunt maken of eventueel een kortingscode in kunt voeren. Het betalen gaat vervolgens via een automatische incasso.

BoxbitesBezorging.

Boxbites wordt gratis bezorgd door heel Nederland met uitzondering van de Wadden elanden. Levering in Belgie is ook mogelijk alleen wordt hier wel een extra bezorg tarief voor gehanteerd. De bezorging gaat erg makkelijk aangezien het pakketje door de brievenbus past en je het voordeel hebt dat je niet perse thuis hoeft te zijn.

In de snackbox.

De snackbox van Boxbites zit vol met gezonde tussendoortjes zoals, gedroogd fruit, noten, superfood repen, zie hieronder een kleine selectie van de soorten producten.

gezonde tussendoortjes gezonde snacks Boxbites ervaring-21 Boxbites

Yogi & Yousef’s Dadels.

Zo zijn de dadels erg bijzonder en smaakvol omdat ze eerder worden geplukt en instecten daardoor geen kans krijgen en er dus geen bestrijdingsmiddel nodig is.

Nakd Repen.

Deze repen zijn een vinding van de Engelsman Richard die duurzaam ondernemen erg hoog in het vaandel heeft staan, deze repen komen in verschillende smaken en zijn een combinatie van geperst fruit en noten zonder toevoegingsmiddelen.

MadeGood Repen.

MadeGood repen zijn goed voor je, ze bevatten voedingstoffen die alleen maar gezond voor je zijn, vezels, chiazaadjes, gezonde vetten zoals omega-3, eiwitten en vitamines. Ook verkrijgbaar in een aantal verschillende smaken.

Nakd Flavoured Raisins.

Deze rozijntjes zijn je allerbeste vriend en op smaak gebracht met bijvoorbeeld sinaasappel smaak of ananas, ook hier geen toegevoegde suikers of andere toevoegingsmiddelen alleen maar puur natuur!

Taste of Nature Pecan Parade.

Een puur natuur product gemaakt in Canada, het uitgangspunt van de makers van deze notenreep is maximale voedingswaarden met maximale smaak.

Greenday Chips.

Chips! En wat voor chips, zulke gezonde chips heb je nog nooit gegeten, dit zijn appel of druiven chips, en wordt gemaakt door een methode die vriesdrogen heet waarmee alleen het water uit het fruit wordt gehaald en alle vitamines bewaard blijven in deze erg knapperige snack.

Kwaliteit.

gezonde snacks

Ik kan nog wel even doorgaan met de producten opnoemen en hun bijzondere eigenschappen die je in deze gezonde tussendoortjes box kunt vinden, een ding staat vast: Er zitten in geen enkele van deze producten toegevoegde middelen zoals suiker, kleurstof of andere enge zaken waar je bang van wordt. Elk product is gemaakt met liefde voor de aarde en haar natuur. Gezond eten en tussendoor snacken is het uitgangspunt. De smaken van de verschillende producten zijn van elk product anders en niet iedereen zal elk product even lekker vinden, maar goed smaken verschillen en zo ook in deze box, als je gezond wilt snacken dan is deze box perfect!

Gezonde tussendoortjes.

Boxbites ervaring-17Iedereen snackt weleens, alleen maar ontbijt, lunch en avondeten is saai toch? daarnaast heeft deze mooie wereld ons veel meer te bieden en hebben we te weinig tijd om alles uit te proberen, als je snackt doe het dan verantwoord denk aan je gezondheid en daarmee automatisch ook aan de natuur door het eten van dit soort gezonde tussendoortjes draag je ook bij aan het duurzaam ondernemen waar veel van de producenten voor staan die deze producten maken. Een ander groot voordeel van deze gezonde tussendoortjes is dat je niet teveel eet, deze snacks zijn namelijk stuk voor stuk machtig en heb je aan een reep of zakje gedroogd fruit als snel genoeg als tussendoortje.

Flexibel Abonnement.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende varianten van de levering van deze box, 1 X in de week, elke 2 weken of elke 4 weken. Wanneer je een van deze kiest dan ga je een abonnement aan waarbij er een automatische incasso loopt, echter ben je nergens tot verplicht en kun je altijd opzeggen of je abonnement pauzeren, zeer flexibel dus.

Boxbites Prijzen.gezond tussendoortje

Elke week = € 27,00 per box.

Elke 2 weken = € 28,00 per box.

Elke 4 weken = € 29,00 per box.

Proefbox = € 30,00 per box.

Belangrijke kenmerken van Boxbites.

 • Gratis bezorgd in Nederland.
 • Pakket past de door brievenbus.
 • Flexibel abonnement.
 • Gezonde snacks.
 • 100% natuurlijk, Vegetarisch en Glutenvrij.

Ga naar de Boxbites website.

Tags: , , ,



Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!