Beebox Box Basis Vers
0

Nieuw bij Willem & Drees Basis Vers Box

Leuk en goed nieuws uit de foodboxen markt. Foodbox aanbieder Willem & Drees heeft namelijk een nieuwe box in het assortiment opgenomen. De Box Basis Vers. Wij volgen alle maaltijdbox aanbieders al vanaf het begin. En wat je ziet is dat je als kookbox bezorger je continue moet blijven vernieuwen om mee te kunnen doen in deze erg concurrerende markt. Hierdoor zie je vaak leuke nieuwe concepten binnen de boxen ontstaan. Soms volgens verwachting maar soms ook niet. De Box Basis Vers is een beetje van beide.

Wat is de Box Basis Vers?

box basis versDe nieuwste telg in het Willem & Drees aanbod heeft tegen de verwachtingen in geen recepten die je kunt volgen. Het is zoals de naam al doet vermoeden een kookbox of kookpakket met daarin alle basis producten waarmee jezelf aan de slag kunt om heerlijke maaltijden op tafel te toveren. Enige creativiteit is dus vereist, mocht je toch liever recepten willen volgen, dan is er geen nood aan de man. Je kunt namelijk op de website 1000den recepten vinden die je kunt volgen en gebruiken als inspiratie.

Met deze box wil de maaltijdbox aanbieder zich richten op verse producten direct van de boer krakend vers bij jou thuis. Het betreft zoals je wellicht gewend bent niet alleen ingrediënten voor avondmaaltijden. Maar producten die je zowel voor het avondmaal als voor ontbijt en lunch kunt gebruiken.

De Box Basis Vers bevat seizoensgroenten, vers seizoens-fruit, sappen, vers luxe brood van Le Perron, eieren, kaas en ga zo maar door. Allemaal 100% biologisch en vers van de Nederlandse boeren.

Wat is de prijs van de Box Basis Vers?

Je kunt dit Willem & Drees kookpakket voor 2, 3 of 4 personen bestellen en betaal daar respectievelijk € 39,- | € 49,- en € 59,- voor.

Denk jij dat je creatief genoeg bent om zelf aan de slag te gaan met verse producten? Het voordeel van deze box is dat je producten voor zowel het avondeten, lunch en ontbijt in huis haalt. Op deze manier ben je vrij om ze te gebruiken hoe je wilt. Indien je recepten nodig hebt dan vind je meer dan genoeg inspiratie op de website. Bestellen doe je via onderstaande knop.

Naar Willem & Drees 

Bewaren

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.