Bliksemsnelle recepten van Marley Spoon.

Maaltijdboxen zijn continue bezig om hun dienstverlening te verbeteren. Hiervoor luisteren en kijken ze goed naar de wensen van de consument. Dat de maaltijdbox een welkome verrassing is gebleken is geen geheim meer. De kracht zit hem vooral in het gemak in combinatie met zeer gezonde maaltijden. Ondanks dat iedereen met de hulp van deze boxen binnen 30 minuten een gezond gerecht voor het hele gezin kan maken. Lijkt dat voor sommigen nog niet genoeg en komt de door ons als beste geteste maaltijdbox bezorger nu met iets nieuws. Probeer de bliksemsnelle recepten van Marley Spoon.

Wat zijn bliksemsnelle recepten van Marley Spoon?

We zijn maar druk met van alles en nog wat. Hoewel we dit helemaal zelf doen en de regie over onze levens bepalen, vinden we het maar moeilijk om dan ook nog vers en gezond te koken. Dit moet makkelijker kunnen. Hallo maaltijdbox! Daar was hij dan binnen 30 minuten kon iedereen zelfs de allergrootste keuken kluns, een maaltijd bereiden. Toch zijn er mensen die het net iets drukker hebben dan de meesten en waarvoor zelfs de 30 minuten voor het bereiden van een gezonde maaltijd niet genoeg is.

Om het nog gemakkelijker voor deze mensen te maken, zijn er nu de bliksemsnelle recepten van Marley Spoon.

eenpans gnocchi met spinazie recept

Wat houdt dit in?

Het is vrij logisch. Het zijn bliksemsnelle recepten. Recepten die je supersnel en binnen 15 tot 20 minuten op tafel kunt zetten. Ik hoor je denken, hoe werkt dit? En is dit nog wel gezond en vers? Jazeker, is het antwoord! Wat het voedingsteam van Marley Spoon doet is het bedenken van recepten die je snel kunt bereiden met verse producten. Deze ingrediënten kopen ze vers en direct bij de boer in. Vervolgens bereiden ze de maaltijdbox zo voor, dat alles voorgesneden is. En jij alleen nog even het vlees hoeft te bakken en of de groente hoeft te wokken. Als je de juiste combinatie van ingrediënten gebruikt die een korte bereidingstijd hebben. En deze bijvoorbeeld ook nog voorsnijdt en bijvoorbeeld wokt of op een andere snelle bereidingswijze klaar maakt. Dan krijg je supersnelle recepten zonder dat de kwaliteit of de versheid verloren gaat.

Denk bij dit soort bliksemsnelle recepten van Marley Spoon aan:

Wok gerechten met malse rundvlees reepjes. Of roerbak gerechten met verse groenten. Gnocchi of snelle hutspot, makkelijke kippensoep, varkensreepjes of zelfs een Marokkaanse pompoenstoof. Voor een compleet overzicht van de bliksemsnelle recepten van Marley Spoon surf je via onderstaande knop verder naar hun website waar je in het menu voor de recepten kiest. Wanneer je onderstaande knop gebruikt, wordt er meteen een korting van 40,- euro geactiveerd mocht je willen bestellen. Een ultiem buitenkansje om snel, gezond maar vooral ook lekker te koken.

Naar Marley Spoon  

groenteroerbak recept

Bewaren

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 5. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 6. Familiebox

 • Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

 • 7. Allerhande Box

 • De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

 • 8. De Veganbox

 • Ontvang gemakkelijk de vegan maaltijdbox thuis. Keuze uit 6 lekkere en gevarieerde gerechten. Start met 40% korting en gratis bezorging in heel Nederland!