Beebox Beebox Recepten
0

Groen, groener, groenst met Beebox Recepten.

Wanneer je gezond wilt eten dan kun je dit op veel verschillende manieren bereiken, een van de manieren om gezonde recepten te maken is met Beebox recepten, Beebox is Nederlands enige biologische maaltijdbox met het EKO-keurmerk en bezorgt gezonde gerechten direct van de boer bij jou thuis, althans niet het kant en klare gerecht maar wel de super verse biologische producten hiervoor compleet met gezond recept voor een gezonde maaltijd. Als je Beebox zegt dan zeg je groen, groener, groenst.

Wil je weten welke actuele recepten in de box zitten klik dan hier.

Gezonde Beebox Recepten.

Beebox recepten bestaan vooral uit veel groenten en dan met name seizoens-groenten, al deze producten komen allemaal bij Nederlandse boeren vandaan die met veel liefde en passie voor hun vak deze producten produceren. Als je goed kijkt naar de Beebox recepten dan zie je dat er erg veel groenten worden gebruikt, ook wordt er vlees, kip en vis gebruikt en kom je spelt en volkoren pasta’s tegen maar vooral veel groenten, Beebox is erg groen en erg gezond!

Gezonde maaltijd.

Als je opzoek bent naar een gezonde maaltijdbox dan zit je bij de meeste maaltijdboxen wel goed, want ook de boxen van HelloFresh, Mathijs, Marley en de Albert Heijn maaltijdbox bevatten gezonde recepten. Ik ga niet zeggen welke maaltijdbox het beste of is of welke de beste producten gebruikt, wat ik wel wil zeggen is dat er bijna geen maaltijdbox te vinden is die versere groenten bevat dan in de Beebox recepten. Beebox is een bedrijf dat staat voor duurzaam ondernemen en pure eerlijke producten, daar willen ze ook erg transparant in zijn en hebben met hun inzet voor duurzaam ondernemen ook het EKO keurmerk verdiend.

Seizoens-producten.

In de Beebox recepten worden biologische seizoens-producten gebruikt, de kosten blijven hierdoor laag en ontstaat er een eerlijke prijs voor de boer en de consument, daarnaast krijg jij verse producten direct van de boer bij jou thuis bezorgd, verser kan gewoon niet. Denk er maar over na, waar komen producten vandaan? Hoe worden ze bewerkt? hoelang worden ze bewaard? Inderdaad allemaal vragen die je aan het denken zetten, de meeste producten en dan vooral de producten die in de supermarkt verkocht worden, zijn bewerkt en of kunstmatig rijp gemaakt, denk aan avocado’s bananen etc. Deze worden bijvoorbeeld door Albert Heijn in speciale klimaat kasten gerijpt, de meeste “verse” producten leggen een reis afstand af van enkele duizenden kilometers, uiteraard wel gekoeld maar hoe vers is het dan nog? wellicht vers genoeg maar het kan nog verser en dus nog gezonder, de gezondste verse producten vind je dan ook echt in de Beebox recepten.

Beebox recepten deze week.

Wil je weten welke Beebox recepten er deze week zijn, dan kijk je gewoon even hier voor de meest actuele recepten.

Mocht je meer informatie willen over Beebox of wanneer je direct een maaltijdbox van Beebox wilt bestellen dan klik je hier.

Uiteraard hoef je niet perse een Beebox te bestellen om van deze recepten te kunnen genieten, via de website van Beebox kun je namelijk deze gezonde recepten heel makkelijk uitprinten en de boodschappen zelf doen, of de producten net zo vers blijft dan nog maar de vraag. Maar heb je bijvoorbeeld een Beebox gehad en ben je daar een lekker recept in tegen gekomen, dan kun je deze natuurlijk altijd zelf nog een keer maken.

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑