Beebox Beebox evenement
0

Beebox evenement.

Voor de 3e keer op rij wordt ook dit jaar weer het Beebox evenement georganiseerd, op 28 Mei wordt boerderij “De Eemlandhoeve” omgetoverd tot een feest waar gezond en lekker eten centraal staat, zo kun je er biologische producten proeven van de Beebox boeren, er is genoeg te doen voor jong en oud, zoals spelletjes voor de kinderen en proeverijen voor iedereen!

Beebox evenement.

Het Beebox evenement is geheel gratis, ook voor je familie en vrienden. Je moet je hiervoor wel aanmelden via de oranje knop hieronder.

Met of zonder mooi weer belooft het evenement een hele mooie dag te worden waar je de boeren kunt ontmoeten waar Beebox mee samen werkt, er zijn tal van activiteiten voor kinderen, zoals kinderkookworkshops, leuk spelen in de natuurspeeltuin en skelteren over het erf van de boerderij. Je kunt hoefijzers werpen, hutten bouwen of lekkere genieten van de BBQ, een biologisch ijsje of een kopje koffie op het terras.

Algemene informatie over het Beebox evenement.

  • 28 Mei van 11:00 – 16:00
  • Adres is: Bisschopsweg 5B in Bunschoten
  • Gratis toegang na aanmelden via oranje knop.
  • Je kunt alleen met contant geld betalen voor eventuele versnaperingen.
  • Feestelijke activiteiten voor jong en oud.
  • Proeverijen, BBQ, Workshops, Rondleidingen en meer.

Aanmelden Beebox evenement   

Beebox is een maaltijdbox bezorger die net als De Krat en het Noord Hollandse Streekbox met lokale boeren en telers samenwerkt, de kratten bevatten ingrediënten van uitzonderlijk hoge kwaliteit en zijn altijd erg vers, de producten zijn daardoor seizoens-gebonden en een stuk goedkoper dan de biologische producten uit de supermarkt.

Het Beebox evenement is een leuke manier om kennis te maken met de producten en de maaltijdbox dienst van dit bedrijf, dat op een duurzame en verantwoorde manier met het milieu omgaat.

Tags: , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑