Beebox Beebox en Willem & Drees
0

Beebox en Willem & Drees gaan samenwerken.

Goed nieuws voor liefhebbers van puur en verantwoord eten, Het biologische Beebox en Willem & Drees gaan samenwerken, fuseren zoals dat heet in zakelijke termen.

Beebox en Willem & Drees.

Beebox en Willem & Drees zijn beide verantwoordelijk voor een groot deel van de markt in biologische en lokale producten, onder het motto “samen staan we sterker” gaan ze nu samenwerken om zo een nog grotere marktpositie in te nemen en sterker te staan. Op deze manier kunnen beide bedrijven een nog betere dienstverlening neerzetten en hun aanbod in producten groter maken.

Het plan is om gewoon onder hun eigen namen verder te blijven opereren, maar door elkaars kennis en netwerk te gebruiken samen sterker te worden, daarmee kunnen ze ook beter afspreken welke richting ze varen zodat ze beide optimaal kunnen profiteren van de groeiende markt naar vraag in vers, biologisch en lokale voedingsproducten.

Door de komst en populariteit van de maaltijdboxen, zien we dat de laatste jaren ook de interesse in verse lokale ingrediënten toeneemt, de vraag wordt steeds groter en daarmee ook het aanbod. We zien elke maand wel nieuwe bedrijven op deze markt verschijnen met een nieuwe of soortgelijke dienst. Daarnaast waren er al een aantal jaar bedrijven die zich op deze markt begaven en hierin flink concurreerden.

De samenwerking tussen Beebox en Willen & Drees zal daarom ook een harde stoot zijn voor Streekbox en De Krat, die momenteel erg in elkaars vaarwater opereren en directe concurrenten zijn.

Groter bereik.

Nu Beebox en Willem & Drees gaan fuseren en daarmee hun marktpositie versterken, kunnen ze hun aanbod verder verspreiden en groter maken, waar Beebox echt een specialist is op het gebied van biologische maaltijdboxen, heeft Willem & Drees en compleet assortiment producten in hun webshop die direct van de boer afkomen. Gezond, verantwoord, vers en duurzaam zijn een paar van de termen die veel gebruikt worden.

Op deze manier kunnen de bedrijven naast hun dienstverlening aan particulieren aan te bieden nu ook meer voor horeca, supermarkten en andere kanalen betekenen.

Het doel.

Het grote doel van Beebox en Willem & Drees is om eerlijke verse producten aan de man te brengen, dit kan alleen maar wanneer deze lijn van de boer naar de klant heel kort is. Op deze manier krijgt de consument niet alleen maar verser en eerlijker eten op zijn bord, maar krijgt ook de boer een betere waardering voor zijn producten en is het financieel ook beter geregeld voor de lokale boeren.

B Corp Gecertificeerd.

Beide bedrijven zijn B Corp gecertificeerd en blijven gewoon onder hun eigen naam werken, volgens Beebox directeur Walter Halberstadt “sluiten de bedrijfsvoeringen perfect op elkaar aan” en kunnen ze door samen te gaan werken sneller groeien en meer mensen laten genieten van vers, biologisch lokaal voedsel.

Beebox is een maaltijdbox bezorger die met boeren uit de regio samenwerkt en hun product direct bij de klanten thuis brengt door middel van een maaltijdbox, compleet met recepten en ingrediënten in de juiste hoeveelheden. Koken met Beebox is niet allen een groot gemak en eenvoudig, het is ook nog eens gezond en duurzaam. Ben je benieuwd naar deze boxen, klik dan hier om een Beebox te bestellen.

Ga naar Beebox.nl  

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!