Bakbox Actie t.w.v. € 25,- Gratis bij je Willem & Drees Versbox.


Beebox beebox bakbox
0

Willem & Drees Bakbox Actie.

Nog niet zolang geleden heeft Willem & Drees een succesvol evenement gehouden waar veel mensen op af kwamen om te genieten van alles wat biologisch Nederland te bieden heeft. Nu heeft de foodbox bezorger weer iets leuks voor je, deze keer in de vorm van een tijdelijke aanbieding met de Willem & Drees bakbox. We weten inmiddels dat deze aanbieder niet zoals alle andere maaltijdbox bezorgers een permanente aanbieding heeft waarmee je veel korting krijgt op je eerste box, maar het bedrijf komt daarom wel regelmatig met leuke acties, evenementen en andere aanbiedingen bij hun versboxen.

De Bakbox.

De bakbox is samengesteld door de vaste leverancier Bart Mols van Windkorenmolen de Vlijt uit Wageningen, en hebben ze samen de Willem & Drees bakbox gevormd, deze box zit vol met biologische meelproducten die allemaal gemaakt zijn van Nederlands graan, een oer-Hollandse 100% biologisch bakpakket om de lekkerste broden mee te kunnen bakken.
Deze bakbox heeft een waarde van € 25,- en krijg je nu tijdelijk gratis bij een abonnement op een versbox.

Hoe kun je de bakbox bestellen?

Door gebruik te maken van onderstaande knop wordt je direct naar de actiepagina geleid waar je verder kunt gaan met bestellen, alleen via deze actiepagina kun je gebruik maken van de aanbieding. Je besteld vervolgens minimaal 4 maaltijdboxen vooruit en krijgt bij de eerste levering de bakbox thuisbezorgd.

Naar de Bakbox actie  

Voorwaarden:

  • De aanbieding is geldig bij een minimale afname van 4 maaltijdboxen.
  • De Bakbox heeft een waarde van € 25,- en is niet inwisselbaar voor geld en of in combinatie met andere aanbiedingen.
  • De aanbieding is voor nieuwe en klanten die al eerder lid waren en hun lidmaatschap hebben stopgezet.
  • De actie loopt tot en met 10 Juli 2016.

Ervaringen.

Mocht je nieuw zijn met Willem & Drees (voorheen Beebox) en nog twijfelen of het wat voor je is, dan kun je onze ervaringen hier lezen, ook hebben we een aparte pagina over de Willem & Drees recepten voor je gemaakt.

Tags: , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑