AH Allerhande paasbox
0

De Allerhande Paasbox – Een complete paasbrunch voor 4.

Hoewel je bij Albert Heijn alles kunt kopen voor een perfect Pasen en ook de AH maaltijdboxen een goed alternatief zijn voor wanneer je weinig tijd hebt voor boodschappen. Komt AH dit jaar voor het eerst met een speciale maaltijdbox voor Pasen. Deze Allerhande Paasbox stelt je in staat om stress-vrij van een onbezorgd Pasen te kunnen genieten, waarbij je de boodschappen overlaat een AH en een complete Paasbrunch voor 4 personen thuisbezorgd krijgt.

De Allerhande Paasbox.

Natuurlijk is de Allerhande Paasbox niet de enige die je met Pasen kunt bestellen. Ook HelloFresh, Willem & Drees, Marley Spoon en Willem & Drees richten zich op het paasthema met een speciale Paasbox. Een overzicht met alle Paasboxen van 2018 vind je hier.

Hoewel de Allerhande Paasbox geen uitzondering is. Is het wel een box waarin producten zitten die je gewend bent zoals je zelf zou kopen wanneer je boodschappen doet bij een van de vele AH supermarkten. Waar Marley Spoon en HelloFresh bijvoorbeeld speciale afspraken met boeren en producenten hebben. Gebruik AH gewoon het vertrouwde assortiment.

Ook zit er verschil in het feit dat De Allerhande Paasbox voor de paasbrunch is en niet gericht op het avondeten zoals je bij HelloFresh wel weer kunt bestellen. Iedereen viert Pasen op zijn eigen manier en met deze foodbox van AH doe je dat met een paasbrunch voor 4 personen.

Wat kost de AH Paasbox?

De Allerhande Paasbox kost € 37,50 is voor 4 personen en bevat verse ingrediënten voor een complete paasbrunch. Hiermee hoef je zelf niet meer na te denken over welke gerechten en producten je op tafel moet zetten. Met deze box kies je voor een zorgeloze paasbrunch. het enige wat je hoeft te doen is even te bestellen via onderstaande knop. Dan wordt de box gratis bij je thuisbezorgd, even uitpakken en je kunt genieten van een gezellige paasbrunch voor 4 personen.

Je kunt de Allerhande Paasbox vanaf maart bestellen. Hij kan dan tussen 29 – 31 maart bij je thuis worden bezorgd. Zodra wij weten welke producten er exact in de box zitten zullen wij dat op deze pagina vermelden.

Naar Allerhande  

Bestel ook je paasdiner bij Albert Heijn.

Natuurlijk kun je voor het Paasdiner ook gewoon bij AH terecht. Het mooie is dat wanneer je een Paasbox besteld. Je meteen je overige boodschappen online kunt bestellen zoals bijvoorbeeld voor het Paasdiner. En dan krijg je die gratis thuisbezorgd met de foodbox. Gewoonlijk betaal je hier dus bezorg kosten voor. Maar wanneer je je boodschappen samen met een van de maaltijdboxen van Albert Heijn besteld dan is de bezorging helemaal gratis.

 

Tags: , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑