AH Allerhande Inspiratiebox en Familiebox
0

Nieuw: De Allerhande Inspiratiebox en Familiebox.

Het was natuurlijk een kwestie van tijd dat ook Albert Heijn, zijn maaltijdbox ging updaten en daarmee nog beter op de vraag van de klant inspeelt. Waar de maaltijdboxen van HelloFresh en Marley Spoon, om er maar even twee te noemen, al een ruimer aanbod in boxen hadden en ook aan de families en kinderen dachten, volgt de Allerhande Box dit voorbeeld nu ook. Daarom introduceert AH nu de nieuwe Allerhande Inspiratiebox en Familiebox. Om dit te vieren en het feit dat de maaltijdboxen onlangs als beste zijn getest door de Consumentenbond, kun je beide boxen met € 10,- korting bestellen.

Kijk voor de kortingscode onderaan deze pagina.

Naar AH.nl   

De Allerhande Inspiratiebox en Familiebox.

De maaltijdbox van Albert Heijn, is ondanks dat de 2 persoons maaltijdbox iets duurder is geworden, nog steeds de goedkoopste foodbox van Nederland. En hebben ze nu de 2 persoons en de 4 persoons Allerhande Box vervangen voor vernieuwde versies, namelijk de Allerhande Inspiratiebox en Familiebox.

AH Inspiratiebox.allerhande inspiratiebox

Behalve de naam en de prijs is er aan deze maaltijdbox weinig veranderd, voorheen was dit de 2 persoons Allerhande Box, en nu dus de 2 persoons Inspiratiebox. Je krijgt bij deze maaltijdbox nog steeds 3 gerechten.

De prijs van de Allerhande Inspiratiebox is € 37,50

AH Familiebox.allerhande familiebox

Deze foodbox vervangt de 4 persoons Allerhande Box, en is vooral de naam de opvallendste verandering, uiteraard was de 4 persoons box altijd al goed te gebruiken voor families, maar nu houdt Albert Heijn, nog iets meer rekening met de gerechten voor kinderen, en kun je deze maaltijdbox bestellen voor, of 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 a 3 kinderen. Je ontvangt dan 3 recepten.

De prijs van de Allerhande Familiebox is € 49,-

Allerhande Box recepten.

Ook wat de recepten betreft is er een kleine wijziging doorgevoerd, net als bij de eerder genoemde maaltijdboxen van Marley Spoon en HelloFresh, kun je nu ook bij de Allerhande maaltijdbox zelf recepten kiezen, hier moet ik wel duidelijk in zijn, het is niet helemaal hetzelfde zoals bij de genoemde concurrenten, waar je zelf uit 8 gerechten kunt kiezen elke week. Bij de Inspiratiebox en Familiebox werkt het als volgt, je krijgt nog steeds 3 recepten in de boxen, alleen zijn er 4 recepten om uit te kiezen, en kun je dus een recept veranderen. Zo kun je nu ook bij de Allerhande Box recepten en of ingrediënten vermijden die je niet lekker vind.

Kortingscode van € 10,-

Om de introductie van de twee nieuwe maaltijdboxen bij Albert Heijn te vieren, kun je ze nu tijdelijk met 10,- korting bestellen. Deze aanbieding loopt tot en met 25 september 2016 en is niet geldig in combinatie met andere acties.

Je kunt de Allerhande Box gratis laten bezorgen of ophalen in een winkel of pick-up point naar keuze.

Om gebruik te maken van deze aanbieding op de Allerhande inspiratie en familiebox, klik je op onderstaande knop, en gebruik je de kortingscode: AHBOX11916 Je wordt direct verder geleid, waar je je bestelling kunt plaatsen en de code kunt gebruiken.

Naar AH.nl   

Voor alle geldige aanbiedingen en Kortingscode voor de Allerhande Box kijk je hier.

Tip: Wanneer je extra boodschappen met je maaltijdbox mee besteld dan worden deze ook gratis bezorgd.

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 5. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 6. Familiebox

 • Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

 • 7. Allerhande Box

 • De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

 • 8. De Veganbox

 • Ontvang gemakkelijk de vegan maaltijdbox thuis. Keuze uit 6 lekkere en gevarieerde gerechten. Start met 40% korting en gratis bezorging in heel Nederland!