Allerhande Box, de maaltijdbox van Albert Heijn.

Albert Heijn is natuurlijk een grote keten die in dit in populariteit toenemende markt segment niet kan achter blijven, nu bedrijven zoals HelloFresh de maaltijdboxen markt een aanzien hebben gegeven en de maaltijd box ontzettend populair hebben gemaakt wereldwijd en vooral in Nederland heeft Albert Heijn ook een Maaltijdbox op de markt gebracht. Deze maaltijdbox genaamd de Allerhande Box is meteen de grootste concurrent van HelloFresh die juist naast het leveren van goede kwaliteit boxen met een goede service ook een enorme marketing machine heeft draaien.

Direct naar de Allerhande Box   

De Allerhande Box.

Waarom Albert Heijn en de Allerhande Box dan meteen de grootste concurrent zijn van HelloFresh komt met name omdat Albert Heijn met z,n Allerhande magazine zo,n 2 miljoen exemplaren drukt en dit al een groot kanaal is waarin de Allerhande box gepromoot kan worden, daarnaast beschikt Allerhande ook over de online recepten website die ontzettend populair is bij veel recepten liefhebbers en via deze website kun je uiteraard heel makkelijk de Allerhande Box bestellen. Daarnaast weten we allemaal dat Albert Heijn een hele grote keten is met genoeg budget voor een goede promotie campagne voor hun nieuwe maaltijdbox.

Het grote verschil waarin Ah maaltijdbox weer anders is dan alle andere maaltijdboxen is het grote voordeel van Albert Heijn zelf dat je naast de box die je online besteld ook meteen zonder extra kosten andere boodschappen kunt mee bestellen.

Daarin tegen is weer een van de grotere nadelen dat de Allerhande Box zich minder bezig houdt met verse biologische streek producten dan de meeste andere maaltijdboxen, De box maakt vooral gebruik van het al bestaande Albert Heijn assortiment, maar volgens Albert Heijn doen ze wel zoveel mogelijk hun besten waar het kan om biologische ingrediënten en duurzaam gevangen vis en scharrelvlees te gebruiken, daarnaast moeten alle producten uiteraard voldoen aan de hoge kwaliteits-eisen van Albert Heijn.

Geen Vegetarische Box.

Albert Heijn bied met hun maaltijdbox nog niet de mogelijkheid om ook een vegetarische variant van de maaltijdbox te kiezen zoals HelloFresh dat bijvoorbeeld wel doet. Daarnaast zijn de producten ook niet Halal of Koosjer en als je wilt weten wat de allergenen informatie is dan verwijzen ze naar een apart gedeelte van hun website om te kunnen zien wat er in de recepten van die week zit.

Wat zit erin de Allerhande maaltijdbox?

allerhande boxDe Allerhande Box bevat elke week 3 nieuwe gerechten en er wordt elke week rekening gehouden dat er tenminste een recept met vlees en gevogelte bij zit af gewisseld met een vis en groente recept.

De Maaltijdbox van Allerhande hanteert een vaste prijs voor de 2 box varianten waar uit je kan kiezen zo is er een 2 persoons inspiratiebox en een 4 persoons familiebox voor 2 volwassenen en 2 a 3 kinderen. Omdat er elke week andere producten in de Allerhande box zitten zal de kost prijs van de maaltijdbox de ene week onder de prijs zitten en de andere keer weer erboven, je betaald dan uiteraard ook niet alleen voor de producten maar ook voor het bedenken, samenstellen en bezorgen.

Alle gerechten zijn binnen 30 minuten op tafel te zetten en is het streven van de Allerhande maaltijdbox om elke week veel groenten, vlees, vis en gezonde gerechten te op tafel te kunnen zetten.

AH Inspiratiebox.

Sinds Augustus 2016 heeft Albert Heijn, hun maaltijdboxen assortiment aangepast om zo beter aan de vraag te voldoen, wat voorheen de 2 persoons Allerhande Box was, is nu de 2 persoons Inspiratiebox, waarbij je 3 gerechten krijgt.

AH Familiebox.

Wat voorheen de 4 persoons Allerhande Box was, is nu de 4 persoons Familiebox geworden, waarmee er aandacht word gegeven aan gezinnen, deze box is voor 2 of 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 a 3 kinderen. Je krijgt hierbij 3 maaltijden.

Prijs Allerhande Box.

De Allerhande Box is verkrijgbaar in 2 varianten. Er is een box voor 2 personen met 3 gerechten en een box voor 4 personen met 3 gerechten.

Allerhande Box Recepten.

Via onze pagina over de Allerhande Box recepten kun je eenvoudig achter halen welke recepten er deze en volgende week in de Inspiratiebox of Familiebox zitten.

Review / Ervaring.

Uiteraard hebben wij deze maaltijdbox voor je getest en een review hiervan met onze Allerhande Box ervaring uitgebreid met foto’s voor je opgeschreven.

De belangrijkste kenmerken van de Allerhande Box:

 • 3 lekkere Allerhande recepten.
 • Gratis bezorgd in heel Nederland.
 • Flexibele bezorg momenten.
 • Ophalen bij een AH Pick-up point.
 • Afhalen in een Albert Heijn naar keuze.
 • Eenvoudig extra boodschappen mee bestellen zonder extra kosten.
 • 2 Allerhande Maaltijdbox variaties voor 2 en 4 personen.
 • Allerhande Box Planner voor het eenvoudig inplannen van meerdere boxen.

Allerhande Box bestellen  

Allerhande Box Kortingscode.

Er is momenteel een leuke aanbieding op de maaltijdboxen van AH waarmee nieuwe klanten € 10,- korting krijgen op hun eerste maaltijdbox bestelling. Deze kortingscode kun je gebruiken tot en met 2 september 2017.

Om gebruik te maken van deze aanbieding klik je op bovenstaande knop. Je wordt dan naar de website van AH.nl geleid, waar je een maaltijdbox kunt bestellen, vervolgens gebruik je de onderstaande code om je korting te claimen.

Kortingscode AH Box = AHBOX3917

De AH maaltijdbox wordt altijd gratis bezorgd, zelfs wanneer je extra boodschappen mee besteld met de box is de bezorging gratis, dit is niet het geval wanneer je boodschappen besteld op ah.nl zonder de ah maaltijdbox. Dan betaal je € 4,95 service kosten.

Er is niet altijd een AH Box Korting, wanneer die er wel is dan vind je hem hier op onze speciale Allerhande Box Kortingscode pagina. Of klik voor de huidige korting hieronder op de banner.

Bewaren

Allerhande Box, de maaltijdbox van Albert Heijn. Foodbox Expert
Verse Producten
Bezorging
Maaltijden variatie
Prijs Kwaliteit Verhouding

Summary: De Allerhande Box is een gedegen concurrent voor de andere maaltijdbox aanbieders vanwege de grote marketing kracht en doelgroep bereik dat Albert Heijn met Allerhande heeft.

7.8


User Rating: 3.7 (19 votes)

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!