De Allerhande Box Planner van AH.

Het is alweer een paar maanden geleden dat de Allerhande Box het licht zag, en Albert Heijn met z,n AH Online platform “Allerhande” deze box op de markt heeft gezet gaat het dan ook erg goed met de verkoop, de AH Box is ongekend populair en verdiend het terecht om genoemd te worden tussen namen zoals Marley Spoon, HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox en Beebox. De dienst heeft nu ook een Allerhande Box Planner waarmee je eenvoudig je bezorg momenten kunt instellen en de box vaker automatisch thuis bezorgd kunt krijgen.

AH Maaltijdbox is de goedkoopste.

Zoals elke maaltijdbox verschilt van de anderen en waar het soms kleine maar soms ook grote verschillen zijn heeft de maaltijdbox van AH ook een paar verschillen, om te beginnen is de AH Maaltijdbox momenteel de goedkoopste box. Met een prijs van € 35,- voor de 2 persoons-box en € 49,- voor de 4 persoons-box, waar je 3 gerechten bij krijgt heeft deze box nog een ander voordeel dat is namelijk dat de AH maaltijden box zonder abonnement werkt.

Maaltijdbox abonnementen.

Er zijn veel mensen die het juist fijn vinden dat er ook maaltijdboxen te bestellen zijn waar je niet meteen een abonnement op hoeft te nemen, die overigens in de meeste gevallen flexibel en altijd opzegbaar zijn. Bij enkele box bezorgers ben je verplicht een 2e box af te nemen, maar bij de Allerhande Box is dit niet het geval. De Allerhande Box bestel je altijd eenmalig, en wil je de box nog een keer dan zul je zelf naar de AH online portal moeten surfen om daar je box te bestellen.

Het concept van de maaltijdbox is echter wel altijd gebaseerd geweest op een abonnement, waarmee je elke week zonder dat jezelf hoeft na te denken, een box vol met verse producten voor lekkere recepten thuisbezorgd krijgt. Dit is juist een van de grote krachten die de box zo populair heeft gemaakt. Omdat er zoveel verschillende boxen bij zijn gekomen zijn er ook steeds meer mensen die juist geen abonnements-vorm willen en af en toe eenmalig een box willen bestellen. Over maaltijdboxen zonder abonnement heb ik hier een artikel geschreven, lees het even zou ik zeggen dan wordt het een en ander een stuk duidelijker.

Hier heeft AH Online destijds goed op ingespeeld met de AH Box, echter zijn er en horen wij ook steeds vaker mensen die het juist vervelend vinden dat ze de Allerhande Box niet met een abonnement kunnen bestellen, Daar heeft Albert Heijn nu een oplossing voor bedacht.

De Allerhande Box Planner.

Je kunt vanaf nu de Allerhande Box via een planner bestellen, in deze planner log je in met je AH Account e-mail adres, vervolgens kun je aangeven welke box (voor 2 of 4 personen) wilt bestellen, op welke dag je de box graag wilt ontvangen en of je hem wekelijks of twee wekelijks thuis bezorgd wilt krijgen met de AH bezorg service.

Geen verplichtingen.

Je gaat nog steeds geen abonnement of verplichting aan met AH, maar je kunt nu wel aangeven dat je de AH box vaker wilt ontvangen en dus ook precies wanneer. Voordat je hier gebruik van maakt raad ik je wel aan om de voorwaarden goed te lezen, je vind de link onder in dit artikel.

De Allerhande Box Planner kun je altijd wijzigen, pauzeren of stopzetten, dit dien je minimaal 4 dagen voor de volgende bezorging te doen.

Voordelen Allerhande Box Planner.

  • Je kan meerdere bezorg momenten inplannen voor de AH Box.
  • Boodschappen via AH Online heel makkelijk mee te bestellen.
  • Geen abonnement.
  • Niet meer vergeten te bestellen.
  • Je favoriete bezorg moment kiezen.
  • Gratis bezorgd in heel Nederland.
  • AH Box afhalen in Albert Heijn of een AH Pick-up point naar keuze.

Om gebruik te kunnen maken van de Allerhande Box Planner en Online boodschappen te kunnen bestellen via AH Online die je wel een AH Account te hebben, deze kun je direct gratis aanmaken door hieronder op de knop te klikken.

Direct AH Account aanmaken   

Mocht je al een account hebben en direct naar de planner willen gaan, dan kun je onder staande knop gebruiken.

Direct naar Allerhande Box Planner   

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑