AH Allerhande Box als beste getest door de Consumentenbond.
0

Allerhande Box als beste getest door de Consumentenbond.

Het is feest bij Albert Heijn want in een onlangs verschenen onderzoek in de Consumentengids van Juni staat, waarin de Consumentenbond bij zo,n 7000 Nederlanders onderzoek heeft gedaan naar maaltijdboxen. Dit onderzoek resulteerde in een verrassend lijstje met beste maaltijdboxen waarin de Allerhande Box als beste getest door de Consumentenbond blijkt te zijn met Marley Spoon op een 2e plaats en het net gefuseerde Beebox op een 3e plaats. Er zijn 2 dingen er opvallen aan dit onderzoek, de eerste is dat HelloFresh op een 6e (bijna laatste plaats staat) en dat dit onderzoek erg verschilt met dat van onderzoeks bureau multiscope nog niet zo lang geleden. Dit is op z,n minst verdacht te noemen en mag je wel concluderen dat een van deze of misschien wel beide onderzoeken niet waterdicht zijn.

Tijdelijk met € 10,- korting – AHBOX2116

Allerhande Box als beste getest door de Consumentenbond.

Hoe dan ook het is feest bij Albert Heijn, want met deze uitslag wil het bedrijf maar al te graag adverteren en doen ze dat daarom ook, ze hebben afgelopen weekend in een aantal kranten mega groot geadverteerd met dat de Allerhande Box als beste getest door de Consumentenbond is en doen daar nog een schepje boven op met een leuke kortingscode van € 10,-

Het is niet vreemd dat De Allerhande Box erg hoog scoort bij de consument, de box kent vele voordelen. Zo hoef je bij deze maaltijdbox geen abonnement af te sluiten en kun je elke maaltijdbox weer eenmalig bestellen, mocht je de box toch met regelmaat willen ontvangen en daar niet elke keer een nieuwe box voor hoeven te bestellen dan kun je gebruik maken van de speciale Allerhande Box Planner. De Box is verreweg het goedkoopst van alle maaltijdboxen, een box met 3 maaltijden voor 3 personen kost € 35,- en nu met dez eenmalige korting nog maar € 25,- nog meer redenen om hem een keer te proberen dus.

Daarnaast kun je de Allerhande maaltijdbox ophalen op een vestiging of pickup point naar keuze, je kunt hem gratis laten bezorgen op een dag naar keuze en worden alle boodschappen die je mee besteld met de box ook nog eens gratis bezorgd. De box kent dus vele voordelen in vergelijking tot de maaltijdbox concurrenten. Echter is er wel een maar, die verder niet wordt genoemd, en dat is dat de box niet bepaald duurzaam is, de producten zijn niet specifiek biologisch en zijn kernwoorden als eerlijk en puur eten ook niet erg dichtbij als je het over een dergelijke massa productie box als deze hebt. Desondanks dit allemaal is de maaltijdbox van Albert Heijn wel een erg complete en fijne box met lekkere maaltijden en kwalitatieve producten zoals we die van de AH kennen.

10,- Korting.Allerhande Box als beste getest door de Consumentenbond.

Om de uitslag van de Allerhande Box als beste getest door de Consumentenbond te vieren gooit AH er een korting van 10,- tegen aan. Gebruik onderstaande knop en kortingscode op gebruik te maken van deze tijdelijke aanbieding. Daarnaast heeft Ah via hun Facebook laten weten dat ze bij alle bestelling tussen 30-5 en 5-6 een extraatje in de box zullen doen.

Kortingscode = AHBOX2116

Bestel met € 10,- korting   

Door op de knop te klikken ga je direct naar de website van ah.nl waar je de box kunt bestellen, aan het einde van je bestelling bij het afrekenen kun je de kortingscode invullen.

 

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.