AH ah zakelijk
0

AH Zakelijk, voor de bedrijfslunch, bedrijfsborrel of ander maatwerk.

Online boodschappen doen wordt onder particulieren steeds populairder, maar het bestellen van boodschappen is voor veel bedrijven en instellingen al jaren de normaalste zaak van de wereld, toch weten nog altijd veel bedrijven niet dat ze ook zakelijk kunnen bestellen bij een van de bekendste supermarkten van Nederland “Albert Heijn”. Via AH Zakelijk kun je als bedrijf eenvoudig al je boodschappen online bestellen en kun je gebruik maken van dezelfde voordelen als wanneer je je zelf boodschappen in de winkel zou doen.

AH Zakelijk.

Wat is AH Zakelijk? Ah Zakelijk is niets meer dan hetzelfde vertrouwde platform van ah.nl waar je het gehele assortiment vind van Albert Heijn en online je boodschappen kunt doen die vervolgens bezorgd worden op een adres naar keuze. Je hebt dezelfde prijzen als in de winkel, dezelfde wekelijkse aanbiedingen, zoals de bonus acties en de spaar acties. Het grote verschil zit hem echter in dat je als bedrijf bij AH zakelijk op rekening kunt betalen, je kunt maatwerk verwachten en de volgende dag je bestelling nog bezorgd krijgen.

Direct naar AH Zakelijk   

Voor wie?

AH Zakelijk is er voor alle bedrijven die wensen gebruik te maken van alle gemakken die AH levert met deze dienst, voorbeelden kunnen zijn: Zorginstellingen zoals de kinderopvang die elke week een heleboel boodschappen nodig hebben, maar ook kleinere bestellingen zijn welkom, zoals voor de bedrijfslunch bedrijven die graag de complete lunch voor hun personeel willen verzorgen kunnen bij AH zakelijk terecht en op deze manier elke dag vers de lunch laten bezorgen. In principe is AH zakelijk er voor alle klein, midden en groot bedrijven.

Bedrijfslunch.

Het grootste gemak is de bedrijfslunch, veel kleinere bedrijven die tussen de 1 en 50 werknemers in dienst hebben lunchen veelal samen, er wordt gezorgd dat er een complete lunch met brood, beleg, vers fruit en andere lekkernijen op tafel staat, veel bedrijven doen deze inkopen zelf en dit kost veel tijd en productiviteit, tijd die je als bedrijf beter op een andere manier kunt gebruiken, meestal worden er dagelijks of wekelijks een of twee collega’s op pad gestuurd om de werklunch in te kopen en voor te bereiden. Met AH zakelijk hoeft dit niet meer, je kunt door middel van maatwerk elke week of elke dag je bestelling op het bedrijf laten bezorgen zodat je elke dag een verse lekkere lunch aan het personeel kunt bieden zonder dat dit ten koste gaat van veel tijd.

Een bedrijfslunch kent meer voordelen, je ziet bij veel bedrijven die dit niet doen, dat personeel in de pauze zich zelf voorzien van lunch door deze te halen bij een bakker, slager, supermarkt en dergelijke, uit onderzoek is gebleken dat hierdoor veel tijd verloren gaat, niet alleen heeft het personeel minder tijd om te lunchen maar zie je ook dat de pauzetijden overschreden worden, dit wordt bij het ene bedrijf door de vingers gezien en bij de ander wordt hier in hun goed recht heel streng mee omgegaan. Hoe dan ook dit kost tijd en tijd is omzet. Door een lunch aan je personeel te bieden voelen werknemers zich meer gewaardeerd en je houdt de pauzetijden beter in de hand.

Bedrijfsborrel.

De Vrijmibo wie kent hem niet, de Vrijdagmiddag borrel op het werk, gelukkig niet elke Vrijdag maar wanneer er weer Vrijmibo is worden veel collega’s altijd weer heel enthousiast, en niet zonder reden, de Vrijmibo is een beetje een uitlaat klep van een week hard werken en dat op het werk onder collega’s. Een leuk moment om eens over andere zaken te praten dan het werk, je leert collega’s op een andere en soms ook leuke manier kennen 😉 en resulteert zo’n bedrijfsborrel vaak in nieuw gespreksstof voor de volgende week.

Een bedrijfsborrel organiseren is met een AH zakelijk account kinderspel, want het gehele assortiment van Gall en Gall staat tot je beschikking en wordt net als alle andere boodschappen op de gewenste bezorgd datum en tijdstip geleverd, ook betalen gebeurd op rekening.

Maatwerk en op rekening betalen.

Het grote voordeel van een account bij AH zakelijk is dat je op rekening kunt betalen, zo hoef je niet elke bestelling apart te betalen en kun je een keer in de maand deze onkosten post betalen en het zo overzichtelijk houden in je boekhouding. Daarnaast kun je aangeven wanneer je je bestelling wilt ontvangen en wordt het zeer scherp in gepland zodat je bijvoorbeeld elke werkdag een verse lunch hebt of geen grote hoeveelheden in voorraad hoeft te nemen.

Door een AH zakelijk account aan te maken en voortaan al je bestellingen online te doen, krijg je ook de voordelen om gebruik te maken van groot verpakkingen, en kun je een lijst met favoriete producten maken die je elke keer weer wilt bestellen, zo bespaar je zelfs een hoop tijd tijdens het online bestellen. Het mooie is dat je boodschappen doet bij de allergrootste Albert Heijn in Nederland en je werkelijk alles kunt bestellen van de 28.000 producten, ook de producten van Etos en Gall & Gall kunnen besteld worden.

Zakelijk klant worden bij AH zakelijk?

Klant worden is heel eenvoudig en binnen 5 minuten kun jij al je online boodschappen doen. Een account aanmaken doe je door op de onderstaande knop te klikken, je wordt dan direct naar de AH Zakelijk website geleid waar je een account kunt aanmaken.

Direct naar AH Zakelijk   

24/7 Boodschappen doen.

Online boodschappen bestellen is niet alleen erg makkelijk en tijdbesparend maar je kunt het ook doen wanneer jij dat wilt, 24 / 7. Je kunt zelfs midden in de nacht boodschappen bestellen als jij dat wilt. Veel mensen moeten er nog aan wennen of kunnen er zelfs nog niet aan wennen, we kopen onze schoenen, kleding, tv’s, koelkasten en wasmachines massaal online, echter op onze boodschappen lopen we nog achter? Hoewel we grote producten graag bezorgd hebben zijn onze boodschappen iets wat we nog zelf willen doen, of toch niet? De producten ken je wel, dus naar de winkel ervoor om het eerst te zien, zoals dat bij een paar schoenen logisch zou zijn is niet het geval. Onze generatie leert het al maar de jongeren en die daarna gaan nog veel meer online boodschappen doen, je ziet deze boodschappen services steeds meer, naast die van AH Online, heb je ook de andere supermarkten met deze dienst zoals de boodschappenservice van Deen.

Zakelijk een maaltijdbox bestellen.

Wij zouden maaltijdbox vergelijken niet zijn als we je ook niet zouden melden dat het dus ook mogelijk is om zakelijk een maaltijdbox te bestellen, je kunt namelijk via je AH zakelijk account heel simpel de Allerhande maaltijdbox bestellen en mocht het een bedrijfsdiner zijn dan kun je er zelfs meer bestellen om zo voor al het personeel een perfecte en uniek bedrijfsdiner te voorzien.

AH Actiecode.

Tot 14 Mei 2016 loopt er een leuke Ah Zakelijk aanbieding waarbij nieuwe zakelijke klanten recht hebben op gratis bezorging. De aanbieding heeft wel een paar voorwaarden:

  • De actiecode is eenmalig geldig voor bestellingen die worden bezorgd tot 14-05-2016.
  • Voer eenmalig de actiecode BRREL16 in aan het einde van je bestelling. De korting wordt automatisch verrekend.
  • Bij bezorgen geldt een minimaal bestelbedrag van 70 euro, exclusief statiegeld en servicekosten.
  • Uitgesloten zijn: tabak, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding voor kinderen tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, loten, beltegoed, statiegeld.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties maar je kunt wel profiteren van Bonusaanbiedingen.

Gebruik de actiecode BRREL16 aan het einde van het bestel proces.

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑