AH ah track&trace
0

Niet meer thuisblijven met AH Track&Trace.

Goed nieuws, de grootste en bekendste supermarkt keten de Albert Heijn, die ook inmiddels al 10 jaar op het internet pioneert als de beste online supermarkt blijft innoveren. Waar ze vorig jaar al met veel succes de Allerhande Box lanceerde en de concurrentie strijd aangingen met bedrijven als HelloFresh, Marley Spoon om maar een paar van de beste boxen te noemen, wisten ze snel terrein te winnen in deze markt en inmiddels zijn ze zelfs als beste getest door de consumentenbond. De reden hiervoor is de de AH met de Allerhande Box precies inspeelt op de vraag van maaltijdbox consumerend Nederland. Nu is er de gratis AH track&trace dienst.

Als beste getest.

Zo was een van de belangrijkste kenmerken van deze maaltijdbox destijds dat je er geen abonnement op kan nemen, en iedere box weer een aparte bestelling is. Dan hoor ik je denken maar wat nou als je wel elke week of om de twee weken een AH box thuisbezorgd wilt krijgen? Daarvoor heeft AH online de Allerhande Box planner bedacht, hiermee kan je meerdere AH maaltijdboxen inplannen en precies aangeven wanneer je deze bezorgd krijgt, betalen doe je pas bij levering.

Dat is nog niet alles, want ik vergeet bijna te vermelden dat de maaltijdbox van Albert Heijn ook de goedkoopste maaltijdbox is, een groot voordeel van deze foodbox is, dat je hem niet alleen thuis kan laten bezorgen, maar je hem ook kan ophalen in een AH winkel naar keuze, of bij een AH Pickup-point naar keuze, zo heb je alle vrijheid om zelf te bepalen hoe het jou het beste uitkomt.

AH Track&Trace.

Nu komt AH Online weer met wat nieuws, wanneer je online boodschappen doet, en je hebt aangegeven op welke dag je je boodschappen thuisbezorgd wilt krijgen, kun je nu ook gebruik maken van de gratis AH track&trace dienst, deze dienst is gratis en eenvoudig in te stellen via je online AH Account. Je wordt dan binnen een tijdsframe van 15 minuten op de hoogte gehouden per sms over je levering, zo hoef je niet meer lang thuis te blijven omdat je een bestelling verwacht, je kunt dus eenvoudig andere dingen doen omdat je door middel van AH track&trace precies weet wanneer de Allerhande Box of je andere online boodschappen bezorgd gaan worden.

Wat dat betreft is de AH een complete online boodschappen service die aan zo,n beetje alles heeft gedacht. Je kunt van precies dezelfde bonus aanbiedingen uit de AH folder gebruik maken, je krijgt alle eventuele spaarzegels meegeleverd met je bestelling, de prijzen zijn het zelfde, alleen het aanbod en assortiment waar je uit kan kiezen is vele malen groter, en kun je daarnaast ook meteen je boodschappen bij de Gall & Gall en de Etos doen, alles in een keer, en dat heel eenvoudig bij je thuisbezorgd.

Wat ook goed is om te weten is dat het natuurlijk voor kan komen dat de bezorgdienst iets te vroeg is, wanneer dit gebeurd dan krijg je direct een sms  met de melding dat de bezorger er al is, ben je nog niet thuis dan wacht hij tot de oorspronkelijke levertijd.

Kortingscode en gratis thuisbezorging.

AH Online wil natuurlijk graag dat ook jij online je boodschappen gaat doen, en heeft daarom heel regelmatig nieuwe kortingen en aanbiedingen lopen zoals gratis bezorging of zoals nu een 10,- korting op de AH maaltijdbox. Kijk voor deze AH Box korting hier.

Direct naar de Allerhande Box   

Albert Heijn blijft innoveren en de sterkste speler.

Dat de Albert Heijn een sterke speler in de foodsector is en ook online het heel goed doet, is wel duidelijk. Onlangs heeft het bedrijf bekend gemaakt dat het aan het experimenteren is met bezorgen binnen een uur, dat doen ze onder andere in Amsterdam met fietskoeriers via een nieuwe gelanceerde app genaamd “AppieNow” Deze functie is momentele alleen nog beschikbaar voor mensen in Amsterdam die binnen een straal van 15 minuten fietsen van een Albert Heijn winkel wonen, en daarmee zijn dat momenteel nu alleen nog 2 winkels waar ze deze proef bij doen. Via de app kun je boodschappen bestellen en deze worden tegen een bezorgtarief van € 5,- binnen een uur bij je thuisbezorgd.

Zo zie je dat de toekomst van het online boodschappen doen en het online shoppen in het algemeen, grote en snelle veranderingen gaat brengen, waardoor er weer veel kansen komen voor nieuwe ideeën.

Tags: , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!