AH AH Online
0

AH Online – Alles van Albert Heijn op een rij.

Als we het hebben over boodschappen dan denk je al gauw aan Albert Heijn, duidelijk niet geheel zonder reden met meer dan 900 winkels is Albert Heijn zonder meer de grootste supermarkt keten van Nederland, een groot assortiment, goede kwaliteits-producten en service zijn dan ook kernwoorden die voor AH heel belangrijk zijn. We gaan in dit artikel dieper in op het AH Online platform van Albert Heijn.

Nu de wereld met de komst van het internet, alweer meer dan 20 jaar geleden is veranderd, en wij op een andere manier zijn gaan consumeren heeft dit ook een enorme invloed op de winkels, we zien het gedrag van mensen die online hun boodschappen doen ontzettend groeien, denk vooral aan schoenen, kleding en elektronica, die kopen we inmiddels massaal online met z,n allen.

Logisch want online zijn de producten vaak een stuk goedkoper en is online shoppen vanuit je stoel natuurlijk een groot gemak. De laatste paar jaar zien we ook een grote groei bij het online boodschappen doen, en verwacht word dat deze groei zich in de aankomende 10 jaar gaat verdubbelen en steeds meer mensen boodschappen via het internet gaan aanschaffen. Het zit nog niet in ons systeem maar dat komt langzaam maar zeker, als we het dan hebben over Albert Heijn en het moeder bedrijf Ahold die achter deze succes formule zit en tegenwoordig erg goed bezig is op het internet, en inspeelt op het gemak van online boodschappen doen. Daarom gaan we het in dit artikel hebben over AH online en alle services die je momenteel via het Online Albert Heijn platform kunt vinden.

AH Online.

AH Online kent meerdere namen en is misschien wel het populairst vanwege Allerhande het platform van AH met de recepten en misschien wel de grootste recepten website van Nederland, maar deze online portal die ik vandaag zoals veel mensen AH online noem heeft een compleet aanbod als het aankomt op online boodschappen doen. Ik ga daarom in op alle aspecten van een van de populairste platformen over eten, koken en boodschappen doen, AH Online.

Direct naar AH Online   

AH Recepten

Zoals ik net al zei, is www.ah.nl misschien wel het bekendst van z’n Allerhande Recepten, deze portal (gedeelte van de ah.nl website) heeft duizenden recepten en kun je op een heel eenvoudige manier recepten zoeken. Door een of meerdere producten / ingrediënten in het zoekveld in te voeren krijg je vervolgens alle mogelijke recepten die dat bepaalde product bevatten. Deze recepten zijn vervolgens erg uitgebreid, bevatten een optie om het recept uit te printen, er zit vaak een instructie video bij, een scherpe grote foto van het eind resultaat en last but not least en heel slim van AH Online is dat je de producten die in het recept staan aan gegeven heel eenvoudig kunt aanschaffen. Door op het product te klikken wordt hij toegevoegd aan je winkelwagen, zo kun je eenvoudig boodschappen bij je thuis laten bezorgen.

Aanbiedingen AH.

Een ander groot voordeel is dat je alle aanbiedingen van Albert Heijn terug kunt vinden op AH Online, de aanbiedingen in de winkels zijn tenslotte hetzelfde als die op www.ah.nl en kun je net zo makkelijk als in de winkels ook online met je bonuskaart de bonus incasseren.

AH Bonuskaart.

Met de AH Bonuskaart kun je gebruik maken van alle aanbiedingen van AH, je krijgt de korting alleen wanneer je over een bonuskaart beschikt. Deze kun je heel eenvoudig gratis in de winkel krijgen of online aanvragen. Wat ook een handigheidje is, is dat je je airmiles kaart kunt koppelen aan je bonuskaart en zo nooit meer airmiles mist wanneer je bij een Albert Heijn of  op AH Online boodschappen doet.

Allerhande Box.

De laatste tijd erg vaak in het nieuws en wij hebben er al veel over geschreven hier op deze website, de Allerhande Box. Het nieuwste product van AH en veel in het nieuws door de groeiende maaltijdboxen markt en de vele concurrenten. Het was natuurlijk onvermijdelijk dat ook Albert Heijn zich zou mengen in de strijd om de beste maaltijdbox, een logische stap als je bekijkt dat AH alles had om een dergelijk maaltijdbox te beginnen, de producten, de transport, de marketing en natuurlijk niet te vergeten het budget en de expertise.

Wij als vergelijker van maaltijdboxen hebben natuurlijk kritisch gekeken naar deze ah maaltijdbox en kun je bijvoorbeeld onze uitgebreide Allerhande Box ervaring hier vinden. We hebben onlangs al wat extra aandacht geschonken aan de nieuwe Allerhande Box Planner en het feit dat je naast deze box online bestellen en thuis laten bezorgen op een gewenste datum en tijdstip, je de AH maaltijdbox kunt afhalen in een van de 900 winkels. Voor de duidelijkheid, de dik gedrukte stukjes tekst zijn natuurlijk links naar artikelen op deze website over het betreffende onderwerp 😉

Interesse in de Allerhande Box?

Meer informatie Allerhande Box   

AH Bezorgen.

Via AH Online kun je werkelijk alles wat je ook in de Albert Heijn kunt vinden nu dus ook heel makkelijk online kopen, sterker nog een van de voordelen waarom de Allerhande Box het zo goed doet ,en niet alleen het feit dat het de goedkoopste maaltijdbox is, maar dat je extra boodschappen mee kun bestellen. Alleen maar voordelen.

Vervolgens kun je de Allerhande Box en of je boodschappen eenvoudig thuislaten bezorgen door de AH bezorgdienst vroeger ook wel bekend als Albert. Toen was de online boodschappen portal van Albert Heijn nog bekend onder de naam albert.nl Let op: Wanneer je een Allerhande Box besteld is de bezorging gratis, zelfs wanneer je extra boodschappen mee besteld. Zonder de Allerhande Box zul je extra service kosten moeten betalen voor het bezorgen van je boodschappen.

Mijn AH.

Wanneer je weleens besteld hebt via AH Online dan heb je al een account, met dit account “Mijn AH” kun je eenvoudig bestellingen plaatsen, maar ook de lekkerste recepten bewaren om ze later eenvoudig terug te vinden en de ingrediënten hiervoor bijvoorbeeld te bestellen. Je kunt via je Mijn AH account zien wat je in het verleden hebt besteld, wat je favorieten zijn, en krijg je natuurlijk van AH alle leuke aanbiedingen en nieuws als eerste in je mail.

AH Online als een complete online boodschappen dienst.

Waar Albert Heijn al jaren de supermarkten branche domineert zijn ze online ook de sterkste speler en zullen dat ongetwijfeld ook blijven, met de expertise die AH heeft weten ze als geen ander hoe en wanneer ze moeten inspelen op de wensen van de consument, Albert Heijn wordt vaak als duur gezien, en is in vergelijking met vele supermarkten misschien ook niet altijd de goedkoopste, daar staat wel eten over dat het een complete dienst is waar geen andere supermarkt onderneming tegen op kan.

Op AH Online vind je werkelijk alles, ik heb hier boven een aantal onderwerpen met je besproken zoals het online boodschappen doen, de  AH aanbiedingen die je ook onlin eenvoudig met je bonuskaart kunt aanschaffen, de bezorg dienst, de allerhande box met sinds kort een planner en de mogelijkheid om je box af te halen in een van de 900 winkels. Al met al genoeg diensten maar AH Online gaat nog verder. Zo hebben ze een AH Fotoservice, je hebt nog AH Mobiel, zelfs een stomerij een eigen app en zo kan ik dit artikel nog wel 4 keer zo lang maken als ik op elke dienst van AH online in zou gaan.

Onze focus ligt uiteraard vooral op de Allerhande Box maar als vergelijker van deze box komen we nou eenmaal veel in aanraking met het doen van online boodschappen en zul je ons daar nog wel vaker over zien schrijven aan gezien deze markt enorm aan het groeien is. Een van de katalysatoren achter deze groei zijn de maaltijdboxen, die ervoor hebben gezorgd om boodschappen in combinatie met complete recepten snel en vers thuisbezorgd te krijgen.

AH Zakelijk.

Voor de bedrijven en de ondernemers onder ons is er een AH zakelijk oplossing, een bedrijfslunch, bedrijfsborrel organiseren is kinderspel en kun je door middel van een online account op AH online veel tijd besparen, zo kun je op rekening bestellen, de bezorging precies inplannen wanneer jij de bestelling wilt ontvangen en heb je als bedrijf nog veel meer voordelen, lees alles over AH Zakelijk hier.

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑