AH ah folder
0

AH Folder – Alle aanbiedingen van AH

Sinds de maaltijdbox van Allerhande op de markt is verschenen zijn wij hier op Maaltijdbox Vergelijken veel over deze Allerhande Box gaan schrijven, door onze ervaring met deze box, de vele reviews, kwamen wij ook steeds vaker in aanraking met de andere diensten van AH. Wat ons vooral opviel is dat Albert Heijn ontzettend actief is op het internet, waar ze altijd al de grootste en bekendste supermarkt van Nederland waren met de fysieke winkels zijn ze dat ook op het gebied van online boodschappen doen. Daarom hebben wij besloten om hier vaker over te schrijven, daarnaast zijn we een grote van online shoppen en steeds meer van je boodschappen thuis laten bezorgen, juist omdat dit zo makkelijk is en je zeeën van tijd overhoud om je met andere dingen bezig te houden. In dit artikel wil ik je wegwijs maken met de online AH Folder.

AH Folder.

Je bent waarschijnlijk gewend om de AH folder elke week weer in de brievenbus te krijgen, dat is in ieder geval hier wel het geval. Dit vind ik eerlijk gezegd zonde van al dat papier, het is namelijk niet meer nodig om deze folder op papier te drukken nu we met z,n allen constant online zijn via onze mobieltjes en andere apparaten. Je kunt de Albert Heijn folder namelijk heel eenvoudig online vinden en inkijken.

Online bestellen.

Mocht je het willen en leuk vinden dan kun je door middel van de online AH folder ook direct de boodschappen online bestellen, de folder is namelijk zo ingericht dat je op alle producten kunt klikken en zo wordt je direct naar de website van AH Online geleidt, waar je vervolgens alles kunt bestellen wat je ook in de fysieke winkels kunt vinden en meer. De webshop van Albert Heijn bevat namelijk 28.000 artikelen, en niet al deze artikelen kun je bij elke winkel vinden, daarnaast kun je ook met hetzelfde account het hele assortiment van de Gall en Gall en de Etos online vinden.

AH Aanbiedingen.

Het mooie van een folder en dan met name de AH folder is dat je alle AH aanbiedingen elke week weer kunt terug vinden, de folder wordt namelijk eerder online gezet dan de papieren versie die daarna ook nog verspreid moet worden. Denk er maar eens over na waarom dit erg slecht is voor ons milieu.

De aanbiedingen worden elke week weer online gezet en kun je door middel van de AH folder goed zien wat er deze week in de aanbieding is bij Albert Heijn. Wat ik zelf altijd doe is elke week goed gebruik maken van de aanbiedingen en pas ik mijn gerechten hierop aan, als de broccoli in de aanbieding is dan eten we dus broccoli deze week en ga zo maar door, zo eet je gevarieerd en bespaar je een hoop geld. Om direct naar alle bonus aanbiedingen van deze week te gaan klik je op de knop hieronder.

Bonus aanbiedingen  

AH Bonus.

Een ander groot voordeel die veel mensen nog niet weten is dat je ook online gewoon gebruik kunt maken van je AH Bonus kaart, wanneer je account aanmaakt op de website, wat in 5 minuten gebeurd is, kun je ook je bonuskaart nummer invullen en zo net zo makkelijk tijdens het online boodschappen doen gebruik maken van de bonus aanbiedingen die in de AH folder te vinden zijn.

Een account aanmaken is gratis en super makkelijk, je zou het gewoon kunnen doen ook als je er niet direct gebruik van wilt maken, ik zou zeggen oriënteer je eens op de website van Albert Heijn, maak een account aan en zie wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je er alle diensten zoals AH Mobiel, AH Zakelijk, de fotoservice en meer terug vinden.

Waar vind je de Albert Heijn Folder?

Je hoeft het maar in te typen en je vind hem overal online, natuurlijk kun je hem op de website van Albert Heijn vinden, maar voor het gemak hebben wij hem ook hier voor je gezet. Klik op onderstaande knop om direct naar de AH folder te gaan.

Naar de AH Folder  

Een beter milieu.

Als laatst wil ik het toch even met je hebben over het milieu, we maken er ons al jaren druk om en als we alle berichten over hoe slecht het gesteld is met onze planeet moeten geloven dan moet er echt wat gebeuren. Er gebeurt ook veel, denk bijvoorbeeld aan de plastic tasjes die niet meer gratis meegegeven mogen worden dor winkels. Dit om mensen te motiveren minder plastic te gebruiken. Ik vind dit maar een halve maatregel, waarom niet helemaal afschaffen? Dit is een klein recent voorbeeld van de dingen die gebeuren op onze weg naar een beter milieu, echter zijn er veel dingen die we zelf kunnen doen die zo simpel zijn en zo voor de hand liggend zijn. Neem de AH Folder, hiervan worden er wekelijks nog miljoenen van verspreid, denk aan het logistieke proces dat dit met zich mee brengt, de uitlaat gassen van de vrachtwagens en auto’s die deze folders verspreiden door ons land, al dat papier. Dat terwijl het niet hoeft, we hebben allemaal zo,n 6 uur per dag ons mobieltje vast. Schaf de folders af en houd ze voortaan alleen nog maar digitaal.

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑