AH AH Biologisch
0

AH Biologisch.

Nog voordat de AH met de Allerhande Maaltijdbox kwam heeft de Albert Heijn z,n AH Puur en Eerlijk producten omgeruild voor AH Biologische producten, sinds de Albert Heijn biologische producten is gaan verkopen, zijn er veel vragen van mensen of deze producten wel echt biologisch zijn? Omdat we veel van dit soort vragen krijgen en het niet iedereen duidelijk is wat de biologisch precies is gaan we het in dit artikel hebben over AH Biologisch.

AH Biologisch.

Met de term AH Biologisch worden alle producten bedoelt die biologisch gecertificeerd zijn en in het Albert Heijn assortiment zitten, wanneer je op AH Online de webshop je boodschappen doet dan zijn dit er wel 1000 verschillende biologische producten, ideaal voor mensen die echt 100% biologisch willen eten.

Wat het product ook is er is bijna altijd wel een bio variant op te vinden, er is biologische thee, vlees, groenten, brood, melk en zelfs wijn en pindakaas, niets is te gek wat vrij logisch is want wanneer is een product nou biologisch?

Dit is puur hoe een bepaald product gemaakt wordt, we denken bij de term biologisch als snel aan producten zoals groente en fruit, maar in principe kan elke product op deze manier geproduceerd worden. Het zit hem namelijk in het hele proces, er mogen bijvoorbeeld geen chemische middelen gebruikt worden in de producten of bij het produceren ervan. Boeren mogen geen kunstmest gebruiken, medicijnen voor dieren is uitgesloten ten zij het echt noodzakelijk is en je er een dier mee kan redden.

Direct naar AH Biologisch   

SKAL.

Dit hele proces wordt gecontroleerd door stichting Skal, dit is een overheids instantie die alle bedrijven die biologische producten willen maken in de gaten houdt en kijkt of dit ook echt op deze manier gaat. Wanneer dit niet gebeurd kun je boetes krijgen en wordt je zelfs uit het Skal register gehaald waardoor je het Europese keurmerk niet meer mag dragen, je kent hem vast wel het groene EU blaadje. Ook het EKO keurmerk zie je vaak terug op dit soort biologische producten en deze staat naast biologisch ook voor duurzaam ondernemen.

Allerhande Box.

De artikelen AH Biologisch hebben ook dit keurmerk en zijn daarmee dus echt biologisch, hier hoef je niet aan te twijfelen, je ziet deze producten ook veel terug in de Allerhande Box van de maaltijdbox van Albert Heijn waarin veel verse producten zitten om 3 gerechten voor 2 of 4 personen te kunnen maken, deze box wordt gratis thuis bezorgd en wanneer je deze online besteld en er meer boodschappen bij doet, dan worden deze samen met de box gratis geleverd.

Biologisch eten.

Vroeger moest je echt naar een speciale bio winkel voor dit soort artikelen, hoewel de AH geen bio winkel is kun je er tegenwoordig wel meer dan 1000 bio producten vinden die allemaal volgens de richtlijnen van Skal en EKO keur worden geproduceerd. Wat dat betreft is de AH naast een complete supermarkt ook een complete bio winkel.

Duurder maar niet perse.

Helaas betaal je voor deze AH Biologisch producten wel meer dan dan normale producten, dit is vrij logisch omdat deze artikelen op een duurzame en natuurlijk manier worden geteeld en gemaakt kost het vele meer tijd en inspanning. Zo heeft fruit en groente langer nodig om te groeien, omdat er geen chemische groeimiddelen op worden gebruikt, ook is de opbrengst een stuk minder. Toch hoeft het niet veel duurder te zijn wanneer je handig bent met boodschappen doen, zo kun je altijd gebruik maken van de AH aanbiedingen in de AH Folder, en wanneer je met seizoens-groente kookt ben je ook goedkoper uit dan wanneer je producten gebruikt die buiten het seizoen vallen omdat deze dan uit andere landen komen in plaats van Nederland.

Gezond en vers.

De AH biologisch producten zijn ook veel lekkerder voller van smaak en gezonder, omdat er geen toevoegingen worden gebruikt, blijft de originele smaak van een product in tact en blijven alle vitaminen gewaarborgd, door bereidingsprocessen of andere bewerkingen gaan deze grotendeels verloren bij de AH Biologisch producten is dit niet het geval. Daarom is het ook veel gezonder, omdat deze producten onbewerkt zijn hebben ze ook een korte houdbaarheid en worden ze direct na de oogst in de winkel verkocht zodat jij ze vers kan kopen, door deze versheid eet jij lekkerder en gezonder.

AH de Biologische winkel.

Zoals je kunt lezen zijn alle vraagtekens wat betreft de bio producten van AH uit de weg geruimd, je kunt er gerust vanuit gaan dat deze producten volgens de richtlijnen van Skal worden gemaakt en ze daar dus compleet aan voldoen. Daarnaast is de AH een hele grote winkel met een goede reputatie ze zouden het niet kunnen permitteren om hier over te liegen toch? Het mooie van dit mega bio assortiment van de Albert Heijn is dat je hem online kunt vinden, net als alle andere 28.000 producten. Sterker nog online boodschappen doen is de toekomst en kun je net als in de winkels gewoon genieten van alle voordelen zoals de bonus kaart, de spaaracties en de bonus aanbiedingen.

Er zijn vaak acties waarmee je je online boodschappen gratis thuisbezorgd kunt krijgen, en kun je eenvoudig gebruik  maken van alle andere diensten die AH aanbied zoals AH Zakelijk voor bedrijven waarmee je nog meer voordelen als bedrijf kunt hebben zoals het op rekening betalen bijvoorbeeld.

Genoeg geschreven en gelezen, bekijk zelf het complete AH biologisch aanbod. Klik op de knop hieronder!

Direct naar AH Biologisch   

Tags: , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • De Beste Maaltijdboxen.

 • 1. HelloFresh

 • De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met €75,- korting op je eerste 4 foodboxen.

 • 2. Marley Spoon

 • Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van €40,-!

 • 3. Dinnerly

 • De meest betaalbare maaltijdbox
  Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

 • 4. Ekomenu

 • Ontdek maaltijdboxen die perfect bij jouw leefstijl en eetwensen passen, gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest. Mis het niet, kies nu jouw ideale box, 100% biologisch vanaf €5 per portie.

 • 5. Uitgekookt.nl

 • Probeer Uitgekookt voor gemakkelijke, gezonde maaltijden. Kies je favorieten en geniet van een speciale kortingscode. Bestel nu vanaf €6,49 per maaltijd!

 • 6. De Krat

 • De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

 • 7. Boerschappen

 • Boerschappen is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, lokale producten en die graag tijd besteden aan koken.

 • 8. Familiebox

 • Geniet nu van 40% korting op de Familiebox, premium gerechten en zelfs babyhapjes waar het hele gezin blij van wordt. Ontdek jouw gezinsgeluk vandaag nog!

 • 9. Veganbox

 • Simpel plantaardig koken, nu met 40% korting! Ontdek de levering op zondag t/m donderdag, direct aan jouw deur. Begin vandaag nog met gemakkelijk plantaardig genieten!