5 unieke voordelen van de Allerhande Box.

De Allerhande box is wellicht een van de laatste bijkomers op de maaltijdboxen markt maar daarmee zeker niet de slechtste ook heeft de Allerhande Box niet de charmes die de andere boxen wel hebben, de Allerhande box is wat dat betreft niet echt heel erg sprekend en speciaal. Toch is het van Albert Heijn een erg logische stap geweest om te doen, ze hadden eigenlijk wel gemoeten, denk er maar over na, ze hadden toch alles al bij Albert Heijn? Ze hebben de boodschappen, de recepten hadden ze ook al, een online boodschappen service die je boodschappen gratis bij je thuis bezorgd hadden ze ook al, dus het enige wat nog ontbrak was de maaltijdbox zelf.

Allerhande Box

Desondanks De Allerhande Box niet de charme heeft van een HelloFresh of Marley Spoon box heeft de Allerhande Box wel een aantal unieke kenmerken waar de andere maaltijdboxen minder sterk in staan. Ik neem de vijf unieke voordelen van de Allerhande Box even met je door.

Extra Boodschappen.

De eerste en misschien wel de meest unieke eigenschap van de Allerhande Box is dat wanneer je de Allerhande Box besteld via de Allerhande website van Albert Heijn, je heel eenvoudig nog je online boodschappen erbij kunt doen. Deze worden dan samen met de Allerhande Box gratis bezorgd. 2 vliegen in een klap toch? Denk bijvoorbeeld aan het geval wanneer je de maaltijdbox wilt bestellen maar je al weet dat je kinderen het niet lekker gaan vinden, dan kan je daar meteen rekening mee houden door alleen voor jou en je partner een box te bestellen en voor je kinderen bestel je gewoon iets anders uit het Albert Heijn Assortiment.

Bij de meeste maaltijdboxen zitten ook geen toetjes, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk maar ook bij de Allerhande Box zitten geen toetjes, wanneer je toch echt een toetje wilt na het eten kun je deze natuurlijk ook alvast mee bestellen met de box. Dit kenmerk is toch wel erg sterk van de Allerhande Box, om je overige boodschappen direct mee te kunnen bestellen is eigenlijk wel goud waard.

Een lekker recept?

Ok, deze is eigenlijk ook wel voor de hand liggend maar stel je hebt de Allerhande Box een keer besteld en er zat zo,n ongelofelijk lekker recept in dat je graag nog een keer zou willen maken, dit kan uiteraard met elke maaltijdbox wel, het enige wat je hoeft te doen is het recepten / instructie kaartje te bewaren de producten nog eens zelf ergens aan te schaffen en je kunt het zo weer maken. Bij de Allerhande Box gaat dit toch nog net even iets makkelijker dan bij de rest, waarom? Omdat bij de Allerhande box alle recepten en gerechten zijn gemaakt met producten uit het Albert Heijn assortiment, dit bekend dat je met het recepten kaartje gewoon naar de winkel kunt gaan en exact dezelfde producten in de juiste hoeveelheid kunt kopen om precies het zelfde recept nog een keer te maken.

Tip: Bewaar het recepten boekje 😉

Bekende Producten.

Een voordeel waar je niet heel veel aan hebt verder tenzij je graag op safe en zekerheid speelt, omdat bij de Allerhande Box gebruik wordt gemaakt van producten uit het AH assortiment is de kans groot dat je de producten al eens eerder in je handen hebt gehad, in de keuken hebt gebruikt en dus gegeten, je weet dus wat je krijgt en kent de kwaliteit ervan. Het is bekend terrein voor je.

Zelf afhalen.

Elke maaltijdbox aanbieder bezorgt zijn maaltijdbox gratis door vrijwel heel Nederland, er zijn uitzonderingen van een aantal regionale spelers maar als we het hebben over de grote maaltijdbox leveranciers dan bezorgen ze allemaal gratis in heel Nederland. Daarnaast kun je bij de meeste ook heel goed aangeven wanneer je de box wilt ontvangen op het aangegeven adres, je kan vaak een dag uitkiezen en een tijdsframe. Dit kan natuurlijk ook bij de Allerhande Box, deze box heeft een heel breed bezorg schema van 5 dagen, je moet echter wel 4 dagen van te voren bestellen, De Allerhande box van AH heeft nog een uniek kenmerk hier die de andere maaltijdboxen niet hebben. Je kunt de Allerhande Box ook zelf afhalen bij de zogenoemde Albert Heijn Pick-up points. Op deze manier ben je niet verplicht thuis te blijven ook niet een uurtje want bij de meeste leveranciers wordt goed aangegeven wanneer de box komt en meestal is dit in een frame van 1 uur. Bij de Allerhande Box kun je ervoor kiezen om hem zelf op te halen en heb je hier geen last van.

Zelf je maaltijdbox samenstellen.

Het klinkt misschien raar, maar je kent wel de recepten die je bij de ingang of vlak bij de ingang van de Albert Heijn vindt, soms staan ze naast de toegang hekjes, weet je wel die automatisch openen, en soms staan deze recepten op de groente afdeling. Deze recepten zijn dezelfde recepten als die in de Allerhande Box worden gebruikt, nou misschien niet altijd exact het zelfde maar het principe is precies het zelfde het zijn recepten kaarten waarop staat wat je precies nodig hebt en hoe je een bepaald gerecht klaarmaakt. Wat je dus ook kunt doen als je wat meer vrijheid wilt met je eigen maaltijdbox om gewoon naar de winkel te gaan daar 1, 2, 3 of 4 of zelfs meer recepten uit te kiezen, de boodschappen te verzamelen en je hebt je zelf samen gestelde maaltijdbox. Handig toch? Dit kan handig zijn wanneer je alleen bent en wel een maaltijdbox wilt bestellen maar er achter komt dat er maar weinig maaltijdboxen voor een persoon zijn. ook de normale Allerhande box is alleen voor 2 of 4 personen beschikbaar.

Lees hier ook 10 redenen waarom je een foodbox geprobeerd moet hebben.

 

Tags: , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑