Beebox 3 persoons maaltijdboxen
0

3 persoons maaltijdboxen bij Willem & Drees.

Het heeft even op zich laten wachten maar vanaf nu kun je bij de Biologische maaltijdbox bezorger Willem & Drees ook 3 persoons maaltijdboxen bestellen. Ze hebben van alle boxen nu ook een 3 persoons maaltijdbox ongeacht welke variant je neemt, of dat nou de Box Extra, Box maaltijden, box leefstijl bio koolhydraatarm of leefstijl bio vegetarisch neemt. HelloFresh had deze optie al veel langer en is daarmee ook een van de weinigen die boxen voor 3 personen kan leveren, daar hoort vanaf vandaag Willem & Drees ook bij.

3 persoons maaltijdboxen.

Om de nieuwe optie voor 3 persoons maaltijdboxen kracht bij te zetten en het goede nieuws de wereld in te krijgen heeft Willem & Drees er een leuke actie bij bedacht. Als je nu abonnee wordt bij ze, en minimaal 4 maaltijdbox afneemt, dan krijg je er een handige spiraalsnijder bij, Deze Spirelli van € 19,95 krijg je dus alleen wanneer je minimaal 4 boxen besteld (je krijgt ze niet alle 4 tegelijkertijd) Je neemt een abonnement en betaald alvast 4 boxen vooraf om gebruik van deze actie te kunnen maken. Dit geld voor elke variant van de maaltijdboxen, of je nou voor 1, 2, 3 of 4 personen besteld.

Actie pagina Spirelli  

Uiteraard kun je op onze info pagina over Willem & Drees alle informatie en prijzen vinden, maar voor de duidelijkheid hebben we alleen de prijzen van de 3 persoons maaltijdboxen nog even hieronder voor je vermeld.

Prijzen van de 3 persoons maaltijdboxen.

 • Box extra 3 personen = € 53,50
 • Box maaltijden 3 personen = € 47,-
 • Box leefstijl bio koolhydraatarm 3 personen = € 49,50
 • Box leefstijl bio vegetarisch 3 personen = € 46,-

Maaltijdboxen voor 3 of 1 persoon.

Waarom de meeste maaltijdbox bezorgers geen maaltijdboxen voor 1 persoon of voor 3 personen bezorgen is omdat er veel minder vraag naar is, de meeste verkochte boxen zijn die voor 2 of 4 personen. We hebben er al eens eerder een stuk over geschreven en HelloFresh is tot op heden de enige die de optie heeft om een box voor 1 of meer personen naar keuze te bestellen, wat betreft de box voor 3 zijn ze nu niet meer alleen want Willem & Drees heeft er slim aan gedaan om deze in hun assortiment op te nemen. Het is vrij logisch dat er ook vraag naar is, er zijn ook gezinnen met 1 kind of huishoudens waar 3 mensen wonen dus ja het werd wel tijd dat meerdere maaltijd leveranciers deze keuze gingen aanbieden. Wij hebben zelf ook de versbox uitgebreid getest, Onze Willem & Drees (voorheen Beebox ervaring) vind je hier.

Bekijk alle Versboxen 

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.