Kies uit 20 gerechten in het nieuwe menu bij Marley Spoon.

Als je weleens Marley Spoon hebt besteld, dan weet je dat je voorheen elke week uit 7 nieuwe gerechten kon kiezen voor in je foodbox. Dat aantal is nu uitgebreid naar maar liefst 20 gerechten in het nieuwe menu van Marley Spoon.

Elke week 20 gerechten.

Het team van Marley Spoon koks, en voedingsexperts bedenkt elke week weer nieuwe maar ook zeer bijzondere recepten. Vaak met een buitenlands tintje, erg cultureel een veelal volgens een bepaald thema. Zo kun je op het moment van schrijven bijvoorbeeld de “terug naar toen klassieke recepten” vinden. Laten we zeggen de gerechten uit Oma’s tijd zoals Oma’s gehaktballen. Ook vind je omdat het binnenkort Moederdag is, speciale Moederdag recepten.

Deze recepten waren altijd al onderdeel van de 7 nieuwe recepten die je elke week in het Menu van Marley Spoon kon selecteren. Daar voegt de Foodbox expert nu nog meer gerechten aan toe. Tussen de wekelijks 20 nieuwe gerechten vind je ook de favorieten van klanten. Je kunt zelf namelijk stemmen op je favoriete recept. De gerechten met de meeste stemmen zullen regelmatig terug te vinden zijn tussen het aanbod.

20 gerechten marley spoon

Terugkerende gerechten.

Op basis van de bestellingen houd Marley Spoon goed bij welke recepten het meest worden gekozen. Dat zijn de favoriete gerechten van alle klanten van de foodbox bezorger. Deze late ze nu met regelmaat terugkeren in het menu zodat jij deze voor in de 2 persoon box of de familie box kunt selecteren. Dit zorgt ervoor dat je elke week uit 20 nieuwe recepten kunt kiezen.

Dit is natuurlijk erg leuk, het kan dan ook niet anders dat je weleens een recept bent tegen gekomen die je wel vaker terug wilt zien. Wanneer het gros van de klanten dit idee met jou deelt dan is er een grote kans dat je deze nog eens voorbij ziet komen. Natuurlijk kun je de receptenkaarten van je favoriete recepten ook bewaren. Maar wat is er nou leuker en lekkerder om dat ene recept weer een keer terug te vinden in de maaltijdbox.

Bestel nu met € 40,- korting je foodboxen bij Marley Spoon via onderstaande knop.

Naar Marley Spoon  

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Onze beste maaltijdboxen.

  1. Marley Spoon

  Koken was nog nooit zo makkelijk, kies elke week uit 20 nieuwe heerlijke recepten. Nu met een exclusieve korting van € 40,-

  Meer informatie »

  2. HelloFresh

  De bekendste en marktleider van Nederland met gezonde maaltijdboxen. Nu met 50% korting op je eerste foodbox.

  Meer informatie »

  3. Ekomenu

  De gezonde maaltijdbox. Voor het zelfde geld eet je 100% biologisch. Vanaf 39 euro.

  Meer informatie »

  4. De Krat

  De eerste maaltijdbox in Nederland, al sinds 2010 een begrip. Nu met 20% korting.

  Meer informatie »

  5. Familiebox

  Voorheen Mathijs Maaltijdbox, nu verder als de Familiebox. Probeer hem met 40% korting

  Meer informatie »

  6. Allerhande Box

  De maaltijdbox van Nederlands grootste supermarkt keten Albert Heijn.

  Meer informatie »

  7. Verse Oogst

  Verse producten direct vanaf de teler bij jou thuis bezorgd.

  Meer informatie »

 • JSJB 300x250
 • Gratis – E-Book

 • Like ons op Facebook.

 • Marley Spoon 300x250
 • Nieuwsbrief.