123Fresh Kortingscode van 20%

Wij hebben voor 123Fresh een leuke introductie korting voor je, met deze korting krijg je 20% korting op het totaal bedrag van je 123Fresh bestelling.

Om van deze korting gebruik te kunnen maken vul je de volgende kortingscode in tijdens het bestellen en dan wordt de korting van het totaal bedrag afgehaald.

123Fresh Kortingscode = 123intro

123Fresh

Dit is een nieuwkomer op de maaltijdboxen markt en wij mogen daarom een leuke introductie korting aan je geven, 123Fresh komt met een assortiment van unieke maaltijdboxen naast een gewone maaltijdbox hebben ze ook boxen die de aandacht leggen op mensen die willen afvallen en met hun voeding en gezondheid bezig zijn. Zo hebben ze een Paleo Maaltijdbox, een speciale fitbox voor de sporter en denken ze ook aan een doelgroep die tot nu toe bij andere maaltijdbox bezorgers is vergeten en dat zijn de mensen die geen gluten mogen eten en of een allergie hebben, daarom ook de 123Fresh allergenenvrije maaltijdbox en de glutenvrije maaltijdbox. Met deze unieke varianten van de inmiddels bekende boxen boort 123Fresh een hele nieuwe doelgroep aan die vanaf nu ook gebruik kunnen maken van een foodbox vol met gezonde, inspirerende en verse gerechten die thuisbezorgd word.

Om direct gebruik te maken van dez eaanbieding ga je or op onderstaande knop te klikken naar de website van 123Fresh.

Direct naar 123Fresh.   Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑