Kies uit 10 gerechten in het nieuwe menu bij Marley Spoon.

Als je weleens Marley Spoon hebt besteld, dan weet je dat je elke week uit 7 nieuwe gerechten kunt kiezen voor in je foodbox. Dat aantal heeft Marley Spoon nu uitgebreid naar maar liefst 10 gerechten.

Elke week 10 gerechten.

Het team van Marley Spoon koks, en voedingsexperts bedenkt elke week weer nieuwe maar ook zeer bijzondere recepten. Vaak met een buitenlands tintje, erg cultureel een veelal volgens een bepaald thema. Zo kun je op het moment van schrijven bijvoorbeeld de “terug naar toen klassieke recepten” vinden. Laten we zeggen de gerechten uit Oma’s tijd zoals Oma’s gehaktballen. Ook vind je omdat het binnenkort Moederdag is, speciale Moederdag recepten.

Deze recepten waren altijd al onderdeel van de 7 nieuwe recepten die je elke week in het Menu van Marley Spoon kon selecteren. Daar voegt de Foodbox expert nu 3 gerechten aan toe. Dit zijn elke week de 3 favorieten van de klanten.

3 terugkerende gerechten.

Op basis van de bestellingen houd Marley Spoon goed bij welke recepten het meest worden gekozen. Dat zijn de favoriete gerechten van alle klanten van de foodbox bezorger. Deze late ze nu met regelmaat terugkeren in het menu zodat jij deze voor in de 2 persoon box of de familie box kunt selecteren. Dit zorgt ervoor dat je elke week uit 10 nieuwe recepten kunt kiezen.

Dit is natuurlijk erg leuk, het kan dan ook niet anders dat je weleens een recept bent tegen gekomen die je wel vaker terug wilt zien. Wanneer het gros van de klanten dit idee met jou deelt dan is er een grote kans dat je deze nog eens voorbij ziet komen. Natuurlijk kun je de receptenkaarten van je favoriete recepten ook bewaren. Maar wat is er nou leuker en lekkerder om dat ene recept weer een keer terug te vinden in de maaltijdbox.

Bestel nu met € 25,- korting een Foodbox bij Marley Spoon via onderstaande knop.

Naar Marley Spoon  

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑